• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

Tomislav

Član
Tu od
9 Sij 2007
Poruka
609
Normalno da mora biti i odgovarajuča jačina traktora ali ipak ako je šira guma manje če proklizavati .To naravno ovisi i o ripnama ali normalno da se šira i uža guma sa istim ripnama neče isto ponašati na terenu...

B

Bobo

Guest
Da sam znao da se mogu dobiti i sire gume, pitao bih i ja za njih. Sa 549 radim dosta u transportu, a i orem sa 3-braznim plugom, tako da mi treba dodatni grip, a i na asfaltu da se smanji trosenje...

R

Ratarko

Guest
Hmm , mislio sam na težinu traktora a onda tek na jačinu . Imaš i pozitivnih i negativnih strana kada na dva jednaka trektora staviš različito široke gume . Recimo ovaj sa užim gumama če iči bolje u šumske poslove , biti če bolji u prohodnosti kroz blato ali isto tako ima i nedostatke , više propada u zemlju , pogotovo na lakšoj zemlji ... Znači prvo treba isprobati kako se guma ponaša u poslovim koje najviše radiš pa odabrati pravu.

B

Bobo

Guest
A tko ce mi dat dvije dimenzije guma na probu... I montaza, demontaza kosta, a kamo li tek gume...

Nije da se pravim pametan sad, ali mi jos nismo u europi, pa nemamo nista sto se te demonstracije tice... ako se Tomislavu ne budu iz nekog razloga svidjale sire gume, lako se mi zamijenimo :wink:

R

Ratarko

Guest
Pa neče ti ih nitko dati , kupiš jedne pa probaš , onda sretneš frenda sa istim takvim traktorom ali drugačijim gumama pa ga pitaš kako ide ili jednostavno dođeš na naš forum i pitaš za savjet . Kod nas ti je sve na probaš pa znaš , naravno da se to obija nama o glavu i novčanike ali kako drugačije kad nas ti trgovci traktorima ne tepu 5% .
Zamisli da si dobio IMT 549 na probu od mjesec dana , ako ti se sviđa kupiš ga a ako ne vratiš ga nazad i nikome ništa . Tako ide u evropi , vidio svojim očima . Kada če to kod nas doči , tko zna ...

B

Bobo

Guest
Znam i ja sto je demo traktor... Ide od farme do farme i svi ga ganjaju kako god hoce. Ako se odlucis kupiti bas taj izganjani traktor, dobijes ga za neku manju cijenu. Ali bilo je i slucajeva gdje su ljudi dobili demo traktor sa 0 sati i ostao je kod njih...

R

Ratarko

Guest
Robert , možeš te postove sam obrisati bez problema ako ti nisu uspijeli .

B

Bobo

Guest
Ne moze...

Moze obrisat svoj POST SAMO ako je zadnji... U sred foruma ne moze brisat postove, to samo mario i ja radimo ;)

@robert: imas upute kako sliku stavit na forum i preko njih ces najlakse to rijesiti. Inace, tamo jos ne pise, ali slike vece rezolucije od 800x600 stavljamo iskljucivo sa imageshacka, a slike 800x600 i manje mogu ici i direktno na forum...

Neka nam bude preglednije...

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
ILi možeš na Obrisan neispravan link. , tamo možeš spremiti 1 GB slika. Potrebna je registracija, po meni je to najbolje! Naprimjer, ako ti kanije zatreba opet koja slika, samo ideš na moj album i kopiraš link, nemoraš ponovno raditi upload!

R

robert

Guest
e pa j.... ovakav program,kad nemogu sa kompa ubacit sliku.... :evil:

R

Ratarko

Guest
Bobo , kako misliš da se male slike stavljaju direktno na forum ?
Ja uvijek stavljam na imageshack , ja drugačije neznam , molim objašnjenje .

B

Bobo

Guest
Pa, umijesto da odgovaras pomocu ovog prozora ispod teme, klikni na odgovori na temu i onda imas ponudjeno "ubaci sliku" stisnes tamo i iskoci ti prozor i preko njega nadjes sliku koju zelis staviti...

@Robert: Ovo NIJE program i kad stavljas slike direktno, nepotrebno zauzimas mijesto na serveru, i ako se radi o placenom hostingu (ovo nije placeni hosting) onda kad se zapuni odredjena kolicina MB teksta i slika, moras nadoplatit za jos prostora na serveru... Da je ovo placeni hosting, ne bi bilo uopce dopusteno stavljati direktno slike...

U svakom slucaju imageshack je najbolje rijesenje, jer nema onih velikih natpisa koji zakrce pol slike, kao sto bude na moj-album servisu za upload slika...

R

robert

Guest
a stavio sam dosta slika na moj album,kako mario kaze,al sad imam problema da prebacim slike ovdje,odem na moj album i prepisem tocnu adresu sve do slike koju zelim,jel tako?samo ne napisem www nego onaj img pa http:// ...itd.... jel tako?

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Otvoriš sliku(ne u punoj veličini) mislim da tamo nisu veče od 600X800
i klikneš desnom tipkom miša na nju i odabereš "copy image location", taj link kopiraš u odgovor i označiš ga te onda klikneš na ikonu "Img" u prozoru od odgovora!

R

robert

Guest
Obrisan neispravan link.

Najnoviji postovi

Na vrh