• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

B

bond007

Guest
evo posto sam novi da i ja kazem nesto o sebi

evo ovako neznam di da pocnem pa cu pocet od kombajna
John Deere 9780 CTS
fiatagri 180 90 DT dva komada
Versatile 895 Serija 3
Dajca 90 konja:mrgreen: jedan ima prvu korpu a drugi je za dijelove
i Univerzala U445 od milja Mali vers
i naravno plus svi moguci prikljuci za njih
obradujem skoro oko 500 hektara zemlje i tak valjda nisam nista zaboravio napisat :mrgreen::mrgreen:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
evo ovako neznam di da pocnem pa cu pocet od kombajna
John Deere 9780 CTS
fiatagri 180 90 DT dva komada
Versatile 895 Serija 3
Dajca 90 konja:mrgreen: jedan ima prvu korpu a drugi je za dijelove
i Univerzala U445 od milja Mali vers
i naravno plus svi moguci prikljuci za njih
obradujem skoro oko 500 hektara zemlje i tak valjda nisam nista zaboravio napisat :mrgreen::mrgreen:
To u par komadiča ili?

B

bond007

Guest
To u par komadiča ili?

NE KONTAM JEDINO AKO PITAS ZA DAJCE JEDAN RADI A DRUGI JE SAD ZA DIJELOVE SIROMAK SE SKROZ RASPO PA KAD NEKE RIKNE POKUSAMO PRIPASAT SA OVOG STA NERADI A DOBRO JE :mrgreen:

B

bond007

Guest
bond007 dali imas mozda od deutza onu plastiku koja dojde ispod zadnje sajbe i zadnju sajbu sa pantima

nemam kabine su skinute prije jedno 10 godina ako se dobro sijecam jel su bile u banani ni jedne sajbe i tak pa se tata odlucil da se to skine dolje.jedino lupas :madmana: kad kisa krene a ti sijes na polju :mrgreen::mrgreen:

B

bond007

Guest
pita te za zemlju jel to u par komadica. lijep vozni park ali zemlja me vise impresionirala ;)
odakle si?

ma slabo je to:mrgreen::mrgreen: jas am ti inacce iz ivanica :supz:

zombie666

Član
Tu od
3 Lis 2009
Poruka
222
1.IMT 539 iz 1982. godine sa 5095 radnih časova. Do ove godine je radio sve na 5ha brdovite zemlje.

2. Hurlimann H-360 iz 1985. godine sa 5445 radnih sati. Kupljen proljetos i odradio je nešto više od 50rč od tada. Preuzima sve teške poslove.

Slike nisu bile ispravno postavljenje
marko93

Posljednje uređivanje od moderatora:

deinstalator

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
300
Posuda ispod 539 služi za,:scratch..................možda da ne ostavlja masne fleke na betonu:p
Hurli je na ovoj slici 1,600px x1,200 px jako zgodan.........i jako v e l i k ;).:weedman::weedman:
Ukratko.......jako zgodni strojevi :partyman:

T

Todi

Guest
T.v. 818

Lijep pozdrav,
nisam neko vrijeme bio prisutan na forumu i vidim puno toga se promijenilo, naravno na bolje :)
pa da predstavim svoja "kolica" punih 18 ks
ponosni sam vlasnik tomeka 818 92 g.
od prikljucaka imam prednju rotacionu kosilicu i prikolicu
želio bih jos neki prikljucak, ali polako s vremenom cu to nadam se rijesit
slikice slijede uskoro

LP

T

Todi

Guest
evo dva tomeka u akciji :)
tomovinkovikosnja2.jpg

tomovinkovikonja.jpg

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ovaj gornji tomek bu kičmitis dobil od ovog položaja :lol:

ovo je zakon kad je roto kosa ispred traktora!!

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
jesu li oba 39.tke ja mislim da bi ti bilo bolje da umjesto ovog jednoga imaš neki od 70-tak ks za vući prikolicu i ostalo za što je đoni prevelik a ferđo malen

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Oba su 539. Imao sam i Deutz AgroPrimu 6.16 110 ks i njega smo prodali i sad za koji tjedan mi dolazi MF 3060 80 ks :)

Na vrh