• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Nemoj mi pocjenivati moga crvenog univerzala ihorzic sad je crven možda poslje pozeleni pa če biti ponosan:mrgreen:

I

ihorzic

Guest
Nemoj mi pocjenivati moga crvenog univerzala ihorzic sad je crven možda poslje pozeleni pa če biti ponosan:mrgreen:

ja sam naglasio da mi zelenbać nije baš po guštu tak da se slažem sa bageristom oko crvene ili plave boje - posebno crvene

a pošto je tvoj crveni onda prolaziš:p

B

BAGERISTA

Guest
tako je.......:supz::supz:u našoj je ekipi..

al bit če belaja......
23vgpxz.gif
ao9c84.jpg

I

ihorzic

Guest
a dobro bar ste se oko boje složili - odo Đurđa je davno potjerala - uživajte a mene dužnost zove

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Šanana Same je pravi ali ferkonja je zakon:rolfer::rolfer::partyman::partyman:,gdje idete na tehnički,u Kloštar ili Đurđevac

B

BAGERISTA

Guest
Orgela spremna za regu,,,,,,,,,a lip je vidit uglancani,,,,,,,,ko da su z butige,,,,,,:prayer::prayer::prayer:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
zakopcas malog za ph kao na raznoraznim demonstracijama i ides na registraciju o jednom trosku. vidim da se vec pripremas za to :mrgreen:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Šanana Same je pravi ali ferkonja je zakon:rolfer::rolfer::partyman::partyman:,gdje idete na tehnički,u Kloštar ili Đurđevac

A fala dečki, fala....:mrgreen:

Idemo u Prugovac, tam je ovaj cjeli tjedan tehnički, sutra zadnji dan.

zakopcas malog za ph kao na raznoraznim demonstracijama i ides na registraciju o jednom trosku. vidim da se vec pripremas za to :mrgreen:
Ma nebi ja to :D

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
el to Senčar organizira

Organizira stanica za tehnički pregled Đurđevac, idu po našim selima tak stalno, senčar samo osiguranje riješavana licu mjesta.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
svi po dva, tri traktora u istom danu :)
ja imam traktor u 3.mj, skuter u 4.mj, auto u 6.mj., poklopolo se samo od sebe...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
svi po dva, tri traktora u istom danu :)
ja imam traktor u 3.mj, skuter u 4.mj, auto u 6.mj., poklopolo se samo od sebe...

Eto vidiš...
Ti dva traktora idu u 5.mj, 565 i 540 u 10.mj, Ford u 4.mj, Opel u 9.mj, skuter je ja mislim u 8.mj.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
sva sreča da za traktore nisu tak skupe registracije, ovak bi ispalo da se pol godine dela samo za registracije...

Na vrh