žuta, sa zelenom šasijom barem što je to ostalo od zelene, tehnstroj ek 400 mislim, tako nešto ima pločicu moram pgedat, inače prikolica je za poljoprivredu super, a za ono što meni treba malo preslaba, sanduk je 3.55x 1.90cm stranice su visoke 50cm, sa žito, za slamu itd.
e sad vozila je svašta, od kamena, pijeska, drva, đubra, pšenice, cigle, cementa. itd.
sanduk komotno može povesti 7T a podvoz 5T, dosta je slaba ispod.
ja sam joj zahvalan i da sutra ode, koliko je već prevezla, ako nije otišla kvragu kad smo s njom vozili 6,5 metara, sirovog graba i buvke iz šume, koji je isti dan bio srušen i voda se cijedila iz njega, traktor je na velikim uzbrdicama posustajao,ali onda je preživila.
a i guma smo posta pokrpali, jer su orginal bile 10/75-15.3 10 platana pa su malo slabe, sad je jedna 14 platana,a druga desteka je još dobra,ali sad treba pazit, jer tata tovari dok gume ne lježu, a ova malo teže posustaje,
najolje mi je bilo kad je tata rekao da ova prikolica nije baš jaka i treba paziti po rupama, sad kad vozimo kući,mogli su nju i slovenci bolje napravit, a mi u njoj vozimo 5,5 tona pjeska nule sa lješća, i to sigurnih 5,5t jer je vaga izbacila 6,650kg a ona je teška 980kg.