• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

R

Ratarko

Guest
Meni dobar , ko novi :D
Kad nije bio skup onda tim bolje .

Naravno , ČESTITAM i želim ti da ti traktorče radi kao švicarski sat !

B

Bobo

Guest
Cuj, meni se TAFE svidja iz razloga sto na njega pasu dijelovi sa IMT-a te, ako mu se ista dogodi, imas jeftine dijelove...

Uglavnom da su oni mogli dat GOOD YEAR gume, a ovi iz IMT-a daju neke REKORD da se ubijes od muke...

M

Mister x

Guest
Bobo ja sam sad malo prije editirao odgovor i nakon toga su nestale slike ali linkovi slika su tu a ja ih ne vidim.

Ja mislim da sam turbo povoljno prošao.

B

Bobo

Guest
Kad editiras post, normalno je da vidis linkove od slika, a ne slike. zato postoji i tipka pri dnu da pogledas kako ce post izgledati prije nego ga postavis na forum ;)

M

Mister x

Guest
Ratarko kaže:
Meni dobar , ko novi :D
Kad nije bio skup onda tim bolje .

Naravno , ČESTITAM i želim ti da ti traktorče radi kao švicarski sat !

Hvala majstore.
Taj je naravno kupljen samo za lakše poslove a za koj mjesec dolazi možda nešto jače pa Vas možda opet iznenadim.

Traktor upali iz prve bez dima , ima naravno par nedostataka, dva osigurača treba promjenit , par lampi ne radi i malo me gnjavi svjetlo za nazad, remenica sa kompresora fali i treba ga dobro podmazat . T aj gospodin od kojeg je kupljen traktor stvarno drži do strojeva i svaki je opran i garažiran.

Ipak je 5 godina star a vidite i sami kako izgleda, rekao mi je da je samo sijačicu za tikve sadit vukao koja ima kotače.

Taj traktor nije pošteno radio u svojem radnom vjeku

R

Ratarko

Guest
E pa samo ti nas iznenadi .
Kažeš jače nešto , oko 60 KS ili još jače ?
Možda nebi bilo loše da sačekaš sa kupnjom tanjurače onda , ako sam dobro shvatio imati češ i taj jači traktor da li si onda i za njega mislio kupovati tanjuraču ili če oba vuči istu , ustvari brbljam a neznam uopče šta si mislio ...?

R

Ratarko

Guest
Eeee :D vidim ja da bi trebali zabraniti ove kasno jutarnje postove :wink: HIK , Å TUC :lol:

J

Jadranko

Guest
ej ajd za one kao ja naprimjer koji nezna sta je tafe
moze malo objasnjenja..
zar to nije imt 539 ili sta????izgleda isto

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Pa piše ti da se proizvode u indiji!

Evo malo podataka otraktoru
Tehničke karakteristike traktora TAFE 42 DI:

Motor: M/S Simpson & Co. LTD - licenca Perkins S325

Broj cilindara: 3

Obujam 2500 m3

Snaga 31,3 kW (42,3 KS)

Mjenjač : 8 brzina za vožnju naprijed i 2 za vožnju unatrag

Vanjske mjere duljina/širina/visina: 3045/1625/2163 mm.

Masa traktora: 1776 kg

Gume prednje / zadnje: Good Year 6,00-16 / 12,4-28

tafe.jpg

R

Ratarko

Guest
Rekao sam da je iz Indije , prva riječ u prijašnjem postu je "DA" a to je odgovor na tvoje pitanje.
Vidiš da i na toj stranici kažu da je to sada naš Ferac , jel IMT 539 više nikako ne može biti opet naš kad je sada iz Srbije.

zvona

Aktivni član
Tu od
17 Pro 2006
Poruka
1,292
Ovako traktori Tafe jesu Indiski ali su dobili licencu za proizvodnju prije nego IMT

B

Bobo

Guest
Po kvaliteti su malo cak i losiji od IMT, ali to je sve isti klinac...

Zavrsna obrada je puno, puno gora od IMT-ove koja je losa, pa onda misli...

TAFE ima "oci" na hidrauliku i I. i II. klase, tako da je tu u maloj prednosti, ako se mene pita.

I jos jedna vrlo vazna stvar, prva ugradnja guma je GOOD YEAR, a na IMT-u je rekord koji se trosi ko mutav... Dakle IMT: TAFE 1:1

Sto jedan nema drugi ima i na kraju dodjes na isto, samo sto ljudi vise vjeruju IMT-u, jer se imao dosta vremena dokazat na nasim prostorima.

R

Ratarko

Guest
Dobaaaar :D
Jel oni imaju zglob na sredini još uvijek ?
Na slikama se ne vidi a znam da su se prije savijali negdje po sredini kada su skretali.

Najnoviji postovi

Na vrh