• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naš vozni park

R

robert

Guest
ja mislim da je ovaj mvm-om motor.nekako mi hauba i kabina ne idu zajedno... :? ajde gazda di si? :eek:

S

stočar mario

Guest
mario kaže:
Koliko litara ima cisterna? Da li Fendt ima Deutz motor? Kako si zadovoljan s njim?

Cisterna je 7 500 litara, a fend ima MWM motor.

To je prva linija sa takovom haubom pa zato ima staru kabinu, več od 1994 je ona okrugla.

S

stočar mario

Guest
Kada je suho vrijeme tu cisternu vuče i zetor, ali kada je mokro ima je i fendt šta vuči, a jednom je bilo i kao kod onog rasipača skoro 600 konja.

Ratarko pitao si me za silokombajn. To ti je mercedes V8 320 konja, a sa njim idem i uslužno. A na fendu sam do sada imao samo kvar na alnaseru.

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
Stočar mario, slikaj i ostale strojeve koje imaš doma i stavljaj slike pod priključke! Rekao si da če Mf koristiti za okretanje sijena, kakav imaš okretač?

S

stočar mario

Guest
mario kaže:
Stočar mario, slikaj i ostale strojeve koje imaš doma i stavljaj slike pod priključke! Rekao si da če Mf koristiti za okretanje sijena, kakav imaš okretač?

Nisi me dobro razumio rekao sam da če MF kositi i to imam prednju Sipovu kosu 281F a uskoro planiram kupiti i novu zadnju tako da bi zahvat bio oko 5 i pol metara, a pošto su sijane livade (pretežno talijanski ljulj koji je jednogodišnja trava) kada je malo mokro a normalni kotači na traktoru onda dosta propada.

R

Ratarko

Guest
@stočar mario
Nisi javio da li si vidio svoj novi MF ?
Pošalji slike kad ih napraviš .

S

stočar mario

Guest
Ratarko kaže:
@stočar mario
Nisi javio da li si vidio svoj novi MF ?
Pošalji slike kad ih napraviš .

Bio sam jučer u Zagrebu i u povratku sam stao u Oru ali nije tamo bilo ni traktora ni Bebera ni Katarine nego neki tip koji mi je rekao da mi je traktor u Gudovcu i svi da su tamo.

R

Ratarko

Guest
Onda nisi vidio niti moj traktor i on bi trebao biti u Gudovcu ?
Å teta , nakako se osječam kao da su nas izigrali sa tim Gudovcem , da li si im odobrio da ti izlože traktor na sajmu ili te nisu niti pitali ?
Ajd , makar ču vidjeti tvoj traktor uživo jel ga onaj dan nisam ugledao .

R

robert

Guest
bit ce u gudovcu JD od 240ks mislim,i tanjuraca,to su od jankovacke zadruge..al ja necu ic...
oticu u novi sad u 5-tom mjesecu

S

stočar mario

Guest
Ratarko kaže:
Onda nisi vidio niti moj traktor i on bi trebao biti u Gudovcu ?
Å teta , nakako se osječam kao da su nas izigrali sa tim Gudovcem , da li si im odobrio da ti izlože traktor na sajmu ili te nisu niti pitali ?
Ajd , makar ču vidjeti tvoj traktor uživo jel ga onaj dan nisam ugledao .

Nisu me pitali o sajmu u gudovcu

D

deutzman

Guest
Obrisan neispravan link.

evo ovdje mozete nac moja dva strojceka i u pozadini se vide dva DF 3610

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
COLOR]

COLOR]

COLOR]

evo i mojih mašina,s kojima uglavnom radim...ovaj 533 sa podignutom haubom je star 37 godina i nedavno je dobio duplo kvačilo koje je koštalo preko 5000 kn...možete i vidjeti mene kako orem sa 539 i 16 colnim plugom...ide lijepo,zar ne?ali baš tada mi je iz džepa ispalo 500 kn koje sam zaoro... :(

B

Bobo

Guest
Ides dosta plitko tu... toliko mozes i sa 2 braznim 10" orati...

Ja imam 16" plug samo za oranje 50 cm duboko za sadnju vocnjaka...
Ove godine cu i stabljike duhana s njim zaoravati, ako ne nadjem kakav povoljan malcer...

R

Ratarko

Guest
Abrkili , to ja zovem oranje 8)
Sa malim traktorom po grbavoj njivi , zamalo si ispao iz traktora u jednom trenu , hehe :wink:

F

Fleki

Guest
evo i mojih mašina,s kojima uglavnom radim...ovaj 533 sa podignutom haubom je star 37 godina i nedavno je dobio duplo kvačilo koje je koštalo preko 5000 kn...

Ja isto imam 533 i htio bih na njega staviti duplo kvačilo pa mi molim te reci jesi kupovao novo ili rabljeno i šta si sve mijenjao, odn. koji su sve mehanički zahvati i dijelovi potrebni da to radi kako treba.(U detaljima molim lijepo)

Na vrh