• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

NOVI PLUGOVI

S

Simon1980

Guest
Obrisan neispravan link.

Gh=1300 kg
c=1,1 m
d=1,45 m
Tv=1880 kg
b=2,647 m
Tl=5460 kg
a=1,35 m
-----------------

Gv min= 307 kg :shock:

S

Simon1980

Guest
Ratarko kaže:
Ako je od betona onda je duplo veći a meni se to ne sviđa

BETON: 1m3= 2200 kg
ŽELEZO: 1m3= 7800 kg

R

Ratarko

Guest
@Simon 1980
Hehe , ma znam ja da je i više nego duplo razlika .
Onaj novi MF 8470 što je kupio jedan moj frend ima prednji uteg od 900 kg baš isto kao i ja na svom MF 7495 .
Fora je u tome da je njegov od betona i izgleda ogromno ...moj opet izgleda kao da ima max. 600 kg .

Zašto ja ne mogu vidjeti tvoj video o oranju sa vrha ove stranice ?

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
2,939
ZJ kaže:
mario kaže:
RATARKO
A što kažeš na neki talijanski plug - Pietro Moro, Nardi, oni oru duboko (kao i ti) i prave masivne plugove.
Pa jedan od ta dva spomenuta ti ima susjed Mladen (mislim Moro-a) 3+1. Si probal orati s njima?

Oremo s njegovim 2+1.

R

robert

Guest
imam ja poettingera servo 45 plus,3+1,oko 1450kg tezak,imam utega 540kg na prednjem hidr.,pa sam mu dodao jos 200 .sad ima 750kg,i sad je ok,ali najvjerojatnije cu dodati jos 50-100kg

R

Ratarko

Guest
Hehe , toliko je dobar da se nisi mogao malo približit i uslikati ;)

K

krx pozega

Guest
Budeš vidio..he..he..ma slikao sam ga sa rampe nabrzinu i otišo je doma...dooooobar

R

ROKI

Guest
Bit će lagan za vuć to je sigurno, zapamti šta kažem. Imam kvernelanda 3x12" i nebi ga dao nizašta. Ore ko curica, složi brazdu da je to milina za vidit.

K

krx pozega

Guest
Upravo tako ROKI plug strašno lagan a strašno čvrst...vidjet ćeš kako je ovaj na mjestima od tankog materijala da nije za vjerovat...trenutno je na 18coli i meni ga skinuli sa fenda 130ks(čovjek imao sebi nešto za poorati) i stavili na kamiončić...inače plug je 12-20coli
I da žurim kući za starim kad gledam sa nadvožnjaka netko ore moju zemlju kad stari moro malo probat :roll: ...ustvari šta vam imam pričati pa slika gore i u mraku govori da je to dobitna kombinacija ;) :D 8)

B

Bobo

Guest
Oces sutra sta orati?

javi ako hoces, pa da dodjem, samo reci kad i gdje...

K

krx pozega

Guest
Neću Bobo ništa orati još sigurno tri tjedna dok berbe ne prođu a u "slobodno"vrijeme imam još dosta za izpodrivat i nešto potanjurat e onda krećemo...naravno da ću te zvati znam ja da si i ti nabrijan ;)

B

Bobo

Guest
Kako ne bi bio nabrijan, kad kvernelanda sanjam... ;)

Danas zavrsio i zadnju berbu duhana, pa nemam nekog pametnijeg posla ovaj tjedan, pa reko ako imas kake akcije da doletim, a kako je plug doso, sad necu ja moci spavati...

Svaka cast na kupovini!

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
jel to samo za rigolanje ili se njime može i panjeve čupat? ozbiljno pitam...

B

Bobo

Guest
Zanimljiv stroj, nema sta...

Kolega jedan ima DF 120Ks (ne znam oznaku) i ima jednobrazni plug 32" s kojim usluzno radi duboko oranje za vocnjake i slicne pizdarije. Da vidite kolika je to grdosija, i jos kad ga ovaj mazne 80cm u zemlju, DF se usere, ali ore...

Moze ga pomicati u stranu u 3 tocke, tako da je cijela sirina traktora "pokrivena". Vrlo zanimljiva stvar kada treba odorati od neke visoke medje...

sve to pisem, jer vidim da ovaj plug nema tu mogucnost, ili se varam... Kolika je cijena tog pluga, ako znas?

Najnoviji postovi

Na vrh