bhorv
Dobro znana faca
- Tu od
- 26 Ruj 2008
- Poruka
- 2,661
Prijatelju prošla su ta vremena..hahahaha
prijava za šta?
odkuda znaš da taj što je radio ta drva nema uplatnicu za njih i popratnicu za izvoz i šta mu možeš, a postoji i kazneno djelo "LAŽNOG PRIJAVLJIVANJA" što znači da ako nekoga prijavljuješ za kazneno djelo u ovom slučaju "Šumska krađa" moraš za to imati i DOKAZE, a informaciju policiji možeš uvijek dati a dali će netko raditi oubiljno po njoj to je pitanje, raditi hoće a kako to je pitanje, a kakvi su policajci ostali raditi i to dobro znam, kakava je njihova školska spreema i ostalo, jer većina dobrih i stručnih je pod pritiskom raznih politika morala otići u razne mirovine i ostaviti mjesto PODOBNIMA, to područje mi je jako poznato jer sam i sam bio u tom sustavu,
Kako netko kaže.. svatko se boji za svoju stolicu.
Npr. svaki dan ispred moje kuće prolaze kamioni s prikolicama koji prevoze trupce..nemogu vjerovat koja disciplina, za razliku od prethodnih godina sada prevoze za 1/3 manje, prikolica napunjena do metar visine.
Svaka dojava u Policiji odmah se registrira u sustav, nema više bacanja prijava u smeće.
I nemoj plašiti ljude s lažnim prijavljivanjem, jer prijava te sjeće nije lažna, ona se stvarno dogodila., a Lažno prijavljivanje kaznenog djela
Članak 302.
(1) Tko prijavi neku osobu da je počinila kazneno djelo iako zna da to nije istina, a radi se o kaznenom djelu za koje pokretanje kaznenog postupka nije prepušteno privatnoj tužbi ili povodom prijedloga, ili tko za takvo djelo podmetanjem tragova ili na drugi način izazove pokretanje kaznenog postupka protiv osobe za koju zna da nije počinitelj kaznenog djela,
kaznit će se novčanom kaznom ili kaznom zatvora do tri godine.
(2) Tko prijavi da je počinjeno kazneno djelo iako zna da to nije istina, a radi se o kaznenom djelu za koje pokretanje kaznenog postupka nije prepušteno privatnoj tužbi ili povodom prijedloga ili tko sebe prijavi da je počinio takvo djelo iako to nije istina,
kaznit će se novčanom kaznom do sto dnevnih dohodaka ili kaznom zatvora do tri mjeseca.