spojevi traže veči preklop , voda je " živa" , ima tu koheziju koja joj omugučava da se skrije u svaku rupicu ..dodatni problem možeš imati na sljemenu , kad pada kiša po vjetru taj isti vjetar napuše vodu ispod sljemenjaka , a također i na spojeve nastavka ploča ako nisu u komadu ...vijak s brtvom i tak ..to valjda znašObnovio sam neki stari svinjac, i planiram ga prenamijenit u ne znam jos sto. Biti ce kao neka ostava i sl.
Radi se o tome da sam ga pokrio sa trapeznim limom 35 mm, i imam jako mali pad od oko 4.5 stupnja. Tko se razumije da mi objasni gdje bi mi moglo procuriti, ili jos bolje zasto bi moglo doci do curenja krova zbog malog pada
Odradio sam sve po p.s. u, krov je na jednu vodu, a vrhove ploca sam smotao prema gore radi podlijevanja na jedan zid pusnice. Po meni moze curit jedino ako se kanal izmedju dva vala toliko napuni vodom koja ne stigne oteci na vrijeme pa se ispod preklopa pocne razlijevat u prostoriju... mislio sam da mi nije mozda nesto promaklo pa zato pitam. Sika je u tom slucaju dobro rjesenje, ili da dam izraditi jos po jednu usku plocu kojom cu preklopiti postojeci spoj ploca, e to onda valjda nece curit nikako
Edit: kad bih radio dupli preklop to ne bi smjelo curit i bez pada valjda
Sprogramiraj mi nešto u Java i ako bude tolko služilo, kolko meni ta škarpa, onda ti uvažavam ovaj komentar.Ko je bio majstor salovanja ? :icon_eyes: