domagoje nisi stavi u kalkulaciju građevinsku dozvolu
Misliš da se bu zrušila bez toga papira???
domagoje nisi stavi u kalkulaciju građevinsku dozvolu
Poz,
ja sam ove jeseni pravio garažu, od hrastove građe, kupio 10 kubika klada,
cijena 2600 kn sa prijevozom, krajčenje platio 2000 kn, dobio sam cca 6 kubika vijenaca i rogova, 1,5 kubika dasaka, ostalo za ogrijev.
.
Pa nisam ju stavio kad ju nisam ni izdao
nije zatvorena sa strana, više je kao hangar, možda ju u skoroj budučnosti zatvorim.
mislim da nije potrebna dozvola ako je samo natkriveno,ili ?:scratch
Uh, da bar kod mene ima građe po tim cijenama. kod mene je jelovina po 1800kn premija.
da, izašlo te 70kn/m3 al si još dobio i 4m3 za ogrijev.
ja sam u dalmaciji, tu nema puno šume. tj ima državne borove, tu bi se našlo stabala za grede praviti, al ne znam koji je uopće postupak kod šumarije za kupnju? kako se kupuje od šumarije?
A ni ne znam gdje bi to raspilao u grede.
sama ne ali milanović možda
ja sam napravio tako nastrešnicu, sve je bilo dobro do jednog dana ja dođem kući a ono u dvorištu auto sa naljepnicom državni inspektorat RH, e onda belaja:madmana:
dali imaš problema s kondenzacijom na limu .Poz,
ja sam ove jeseni pravio garažu, od hrastove građe, kupio 10 kubika klada,
cijena 2600 kn sa prijevozom, krajčenje platio 2000 kn, dobio sam cca 6 kubika vijenaca i rogova, 1,5 kubika dasaka, ostalo za ogrijev.
dimenzije su 22 x 5,5m, 12 nosečih stupova, krajnji su tubinzi, a ostali 16x16cm stupovi hrastovi, takvih su dimenzija i vijenci, na 2 vode ide garaža,4m i 2m, rogovi su 14x10, razmak između rogova cca 65cm. gore je lim pocinčani(bojani), on je bio najskuplja investicija
Za nekaj friško izgrađeno ili stari objekt?sama ne ali milanović možda
ja sam napravio tako nastrešnicu, sve je bilo dobro do jednog dana ja dođem kući a ono u dvorištu auto sa naljepnicom državni inspektorat RH, e onda belaja:madmana:
dali imaš problema s kondenzacijom na limu .
slično sam i ja napravio ali morat ču nešto izmisliti jer mi kondenzat radi veliki problem stalno mi kapa po strojevima
i priča je prevelika 4 godine mi je trebalo da dobijem papire, potrošeno puno više živaca nego novac, moj savijet svima koji gradite nešto napravite papire jer posle je to puno teže i skuplje, velika razlika je u komunalnoj naknadi za već izgrađeni obijekat, eto toliko
ja sam u izradi jedne supe za strojeve ali neznam kako da napravim raspon od 4 metra izmedu stupova kazu mi da ce se jelova vjencanica 16X14 smotat neznam da stavim ispod nje jos tubing ,neda mi se radit i varit ona konzola od tubinga a drva imam hvala...
ja sam u izradi jedne supe za strojeve ali neznam kako da napravim raspon od 4 metra izmedu stupova kazu mi da ce se jelova vjencanica 16X14 smotat neznam da stavim ispod nje jos tubing ,neda mi se radit i varit ona konzola od tubinga a drva imam hvala...