imal je dobrog instruktora (gazdu):lol:
Neznam ja kaj on radi doma s njima ali sam čul da njegove biserke jedu malu djecu u slobodno vrijeme:mrgreen::axe: Doma ih drži na lancu jer su suseda pojele:axe:
imas li kakvu puškicu pa sjedi i cekaj :weedman::weedman:Danas je opet jedna mlada hrvatica otišla... Gamad opet hara. Neznam više kaj napraviti, najrađe bi svu perad stavil na hrpu i bacil bombu na njih kad vidim da ovo nikud ne vodi. Ja sam do proljeća na nuli. Ostalo mi je još 7 kokoši i 3 jureka. Ljudi moji, ajde napravite neku humanitarnu akciju ili koncert da mi pomognete
nebi on meni oko kokica leta,,, brzo bi na pistu :finga:Donmarco, ovo je za sada najbolje donacija. Kak kaže pjesma : Pijeem da je zaboraviim hahahahaha
Ćelo nemam pušku,a i zabranjeno ga je ubiti. Da me neko vidi najebo sam
Danas je opet jedna mlada hrvatica otišla... Gamad opet hara. Neznam više kaj napraviti, najrađe bi svu perad stavil na hrpu i bacil bombu na njih kad vidim da ovo nikud ne vodi. Ja sam do proljeća na nuli. Ostalo mi je još 7 kokoši i 3 jureka. Ljudi moji, ajde napravite neku humanitarnu akciju ili koncert da mi pomognete
prijatelju sad je vrijeme za maznu ti ga reci bacio neko petardu :weedman::weedman: hahahahahahahaJbg, jedino da ja baš slučajno opalim iz puške kad je on u zraku.. Bio je bolestan pa sam mu prikratio muke.. Isto ko i kad ubiješ srnjaka pa mu stržeš nogu i kažeš da ti ga je bilo žao gledat kak se muči