NIsam htio prije komentirati na taj način jer bi rekli da sam picajzla , sad mi je lakše jer nisam sam .
:icon_thumright: čak još bolje ako je to sve vani.....
kako sam vremenom pohvatao beke stvari riječ je o opelu, astra f ako se ne varam, koliko znam na njoj se komplet gurajuća lako nađe u škripu
niko nije rekao da udaraš po letvi volana, izvadi krajnicu nek je jedan kraj slobodan i taj kraj pridržavaj i udri
.......
rez po dužini več ma , zapravo na strani letve ima ženski navoj , isto tak na strani krajnika .
Između je vijak s ljevim/desnim navojem za štelanje ..nema kontra matice nego je ženski dio navoja razretan po dužini i ima šelne kao osiguranje od odvrtanje......
takav slučaj sam imao na audi-u, treba uradit špuru ali ovaj neće nikako da se primi ni po koju cijenu, nego skini sponu, zalij, udri, proglimaj, opet zalij......sve odvrni, ostruži, namaži smontiraj i nek čovjek tjera gospodi da podese
naravno na početku izmjeri da možeš vratit u milimetar-dva eventualne razlike
rofl):
- a reci ti nama jesi li uopšte pokušao da odvrneš svojeručno, mislim krajnicu ćeš zamijenit sam pa tek onda otjerat na špuru
- jesi siguran da je greška u upravljačkom mehanizmu, zbog kugle znaju bježat točkovi, mada se to primijeti u vožnji.......ko obraća pažnju