Kao da ni nema ulja u mjenjaču jer se vidi hrđa...
Kako se snalaziš za dijelove i koliko otprilike misliš da će te izaći reparacija ovog starca?
Meni su ti traktorići strašni i jednog dana bih si volio kupiti jednoga i dati ga na sređivanje.Ima jedan u selu Deutza starog,tzv žabu,kokoši spavaju na njemu,svaki put bacim oko na njega u prolazu.
Svaka čast kolega,,,ovo se sve lipo dela na novo,,,,,,a i vidim da če ispast bolji možda od prvog ča sam gleda(renoviranje)............:supz:
Grofe veseli me kad ti se sviđa ovakva starina,a ta strpljivost,red,rad ti dojde samo po sebi, ako to istinski voliš za svoju dušu napraviti.Svaka čast ličkoj kapi i hvala na podršci.
., uvik mene nanovo veseli mlad i vridan čovik, pogotovo uredan, vridan i pedantan., kaj zna ča i kako oće?., ako me put nanese?, kroz tvoj predivan kraj!, svratit ću da vidim u živo rad vridni ruk odradjen sa velikom ljubavlju! ... :heart: ...
--------------------------------------------------------------------------------------
... ., a žena ko sve žene,to je za njih samo željezo,no da ne pretjeram kad je gotovo i njoj se dopada,čak se tu i tamo pohvali kad se ljudima sviđa! ...
., potpisujem!, "sve žene ko sve žene" imadu isti softver po pitanju železa - gvoždjurije., ALI sa vremenom se i one restartadu.- ... :rolfer: ...
---------------------------------------------------------------------------------------
... ., dok drugi troše novce na cigarete,vrijeme trate u kafićima ja ti to sve spiskam na oldtajmere. ... ., ... ., to je iskljućivo za srce i dušu. ...
., ista stvar je i kod mene, apsolutno te razumim i podržavam, Sretno TI sa daljnjim delom i jedva čekam ko i svi nastavak slikanog materijala.-
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...