B
BAGERISTA
Guest
Moguče da je drukčije isprintana,,,ili složena,,,pa se čini drukčija,,,,ali evo provijerit nije teško,,,dfa se vidi,,,,mada če bit iste,,,ako se ih usporedi,,,jer kažeš,,nebi trebalo bit razlike.......
Dali se ta lista mijenjala,,,ili je godinama,,,ista.(donapunjavala)..:scratch
Za poljoprivredna starodobna vozila još nije donesen sustav bodovanja koji bi postao pravilo za sve ocjenjivačke komisije na susretima. Razlog je jednostavan; istinski djelotvoran i potpuno pravedan sustav bodovanja nije moguće napraviti zbog vrlo velikoga broja različitih proizvođača, različite starosti dijelova, različita broja proizvedenih primjeraka, činjenice da se za neke modele i danas proizvode dijelovi...
U tome se slažem u potpunosti,,s tobom,,,,i pošteno je...
Na kraju su tu godine,,,,,koje govore,,i sve ostalo pomalo..A o trudu,,,i krajnjem izgledu da ne pričam..
I u autima,,,mi se neke stvari ne sviđaju kod bodovanja,(koje sam ima prilike vidit,jer neke stvari ova gosdpoda iz oldtimera,,,,ne mogu shvatit,,,a vijerovatno nikad ni neče,,,,jedno je ocijnjivat,,,i baljezgat,,,,a drugo je stavit ruke na muke pa da vidim priču....),,,..
Dali gledaš farbat u originalnim bojama,,,ili mijenjaš po svojoj želji,,,ali se držiš nekih baza,,od starijih traktora.....(ja sam fiču farba u PUR-bijeloj,,po broju originala)..
I moj fergač je oldtimer.............:rolfer::rolfer::rolfer:artyman:
Dali se ta lista mijenjala,,,ili je godinama,,,ista.(donapunjavala)..:scratch
Za poljoprivredna starodobna vozila još nije donesen sustav bodovanja koji bi postao pravilo za sve ocjenjivačke komisije na susretima. Razlog je jednostavan; istinski djelotvoran i potpuno pravedan sustav bodovanja nije moguće napraviti zbog vrlo velikoga broja različitih proizvođača, različite starosti dijelova, različita broja proizvedenih primjeraka, činjenice da se za neke modele i danas proizvode dijelovi...
U tome se slažem u potpunosti,,s tobom,,,,i pošteno je...
Na kraju su tu godine,,,,,koje govore,,i sve ostalo pomalo..A o trudu,,,i krajnjem izgledu da ne pričam..
I u autima,,,mi se neke stvari ne sviđaju kod bodovanja,(koje sam ima prilike vidit,jer neke stvari ova gosdpoda iz oldtimera,,,,ne mogu shvatit,,,a vijerovatno nikad ni neče,,,,jedno je ocijnjivat,,,i baljezgat,,,,a drugo je stavit ruke na muke pa da vidim priču....),,,..
Dali gledaš farbat u originalnim bojama,,,ili mijenjaš po svojoj želji,,,ali se držiš nekih baza,,od starijih traktora.....(ja sam fiču farba u PUR-bijeloj,,po broju originala)..
ma nemam stroj za restauraciju, ali oldtimer je :lol:
a pošto je i sam stroj jedan od najraširenijih u našim krajevima, nema smisla...
ovo je fora kad se mcormick, hanomag i slični restauriraju, jer ih baš nema u našim krajevima
fala na tablici, sad znamo nekaj novo ko to prije nije vidil!
artyman:
I moj fergač je oldtimer.............:rolfer::rolfer::rolfer:artyman:
Posljednje uređivanje od moderatora: