• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Oldtimeri

Mrk

Član
Tu od
30 Stu 2008
Poruka
201
Evo kako je izgledao početak obnove mog Porschea Juniora:

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Mrk kaže:
Evo kako je izgledao početak obnove mog Porschea Juniora:

Obrisan neispravan link.

Super slika! :D :mrgreen:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Marko355 kaže:
A šta se tu zapravo otkinilo?

A ništa, odšerafio se vanjski šeraf s poluosovine i kotač je izašao van i pao, a fora je u tome da su šeraf izgubili jedno 2-3 dana prije i tako su se stalno vozili, a nisu primjetili da nema šerafa :lol: :lol: :lol:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
:lol: :lol: :lol: da vidiš kaj se dogodi dok se 320 vozite. :lol: :lol: :lol: čekaj kaj te nije s tim vukao dok si zagrezao s imt

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
kikic MF kaže:
:lol: :lol: :lol: da vidiš kaj se dogodi dok se 320 vozite. :lol: :lol: :lol: čekaj kaj te nije s tim vukao dok si zagrezao s imt

je s tim me je vukao, al to mu se dogodilo jedno par mjeseci prije kad je vozio prikolice s kukuruzom kod mene :D , a vukao me je poslije u zimi iste te godine dok sam vgrezel!!! :mrgreen:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
da joj jedva čekam sljedeči tedan idem u šumu ako bog da pa damo krstim traktore po bletu.
pa recimo za 20 ks je dosta velik a vidim da ti je kolko tolko uspio pomoč dok si zagrezao

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
kikic MF kaže:
da joj jedva čekam sljedeči tedan idem u šumu ako bog da pa damo krstim traktore po bletu.
pa recimo za 20 ks je dosta velik a vidim da ti je kolko tolko uspio pomoč dok si zagrezao

A čuj, pomogao je - umjesto prednje vuče na traktoru :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
da samo tolko ti je i faljelo. ništa sad vidiš da mu malo fali u potragu za prednjim pogonom ;) :D

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
kikic MF kaže:
da samo tolko ti je i faljelo. ništa sad vidiš da mu malo fali u potragu za prednjim pogonom ;) :D

Sad kad je bio jesenas kod majstora, promjena lameli i ležaja u getribi i tak to, al da sam se javio 2 dana majstoru prije stavio bi mi getribu od imt 569 (10+2) mjenjač s bočnim reduktorom za prednju vuču, a dao bi mi ju za 100€, a jebiga kad ja nisam te sreće, uvijek mi nešto dobro promakne, al onda bi tražio prednju vuču i stavio bi je gore, al ovak ništ od toga!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Kaj je to???? :shock:
Moral bi si tak nekaj nabaviti i utovarivača s hidraulikom prebrikati na svojeg 565, a ovo prodati pod staro željezo :lol:

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
ŠANANA IMT 565 kaže:
Kaj je to???? :shock:
Moral bi si tak nekaj nabaviti i utovarivača s hidraulikom prebrikati na svojeg 565, a ovo prodati pod staro željezo :lol:
to sam slučajno slikao u Austriji danas..
neznam ni marku ni nikaj...

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
marko hurlimann xa86 kaže:
[quote="ŠANANA IMT 565":23txv6yf]Kaj je to???? :shock:
to sam slučajno slikao u Austriji danas..
neznam ni marku ni nikaj...[/quote:23txv6yf]

Kaj :shock: :shock: :shock: :shock: , zezaš ili :?: :?: :?: :scratch

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
ne ne zezam bio sam u Sloveniji pa usput i Austrija...
malo sam gledao polovnu Mehanizaciju ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
John Deere kaže:
to je neki stari steyr tak negde oko 50,60 ks ;) ;)
neznam kaj je,slučajno sam uhvati moba..
vidio sam još jedan s utovarivačem sličan tome :D

John Deere

Član
Tu od
20 Ruj 2008
Poruka
94
marko hurlimann xa86 kaže:
[quote="John Deere":33okw13h]to je neki stari steyr tak negde oko 50,60 ks ;) ;)
neznam kaj je,slučajno sam uhvati moba..
vidio sam još jedan s utovarivačem sličan tome :D[/quote:33okw13h]

pa vidi se ti po haubi,blatobranima.... ja sam gotovo 100% sigura da je steyr :p

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja asm sumnjal da je steyr po zadnjim felgama, mogel bi biti!

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
onda je steyer :p
samo neznam kaj če im na tak malim traktorima utovarivač :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh