Pod kutem može radit i ako je spojeno na traktorske izvode normalnotoma svaka čast, odlično i vrlo jednostavno, čak može radit i ako je traktor pod kutem.
Stavljaju kod nas uvoznici ako želiš, ja sam imao nešto doma, ostalo se kupilo i to je to.... Lakše traktoru, ali i ušima onom ko omata
@igordulic- cestitke na kupnji nek te dugo sluzi i neka puno bala omota :icon_pidu:
To jos nisam cuo da ima deblja i tanja folija. znam da ima od 500 i 750mm
Neznam nema prevelike razlike u folijama,u svakoj foliji se bala pokvari,onako bude fleka pljesnji,ali to se dogada samo kada su bale stare i svremeno popljesnjive.
Samo si gledaj neuzimas staru foliju recimo ove god u proljece kupujes i kupis od progle godine,koja je bila na skladstu,jer ako nije dobro uskladistena navuce vlagu i kod omotavalja zna se desit da hoce folija pucat.
jednom sa omotavo sa nekom folijom koja je pucala nenormalno 3-4puta sam silazio za svaku balu. Skroz pod malim okretajima sam ju morao omotavat,bez imalo gasa,jer se vidilo na ocigled kako ima rupa u njoj kad se nateze.
Sada radim sa Unterland folijom i jako je dobra ni jednom mi nije pukla na cca 100 omotanih bala,a radim stalno pod velikim okretajima.
Koliko kod tebe na omotaču treba krugova sa 750 folijom da se cijela bala okruži jednom?
Evo prinove za koji dan nadam se u polju,ako prodje granice bez zastoja
Podrzava foliju 500 i 750mm,bale do 1000kg,brojac krugova,hidro pogon.
g[/IMG]
Koliko kod tebe na omotaču treba krugova sa 750 folijom da se cijela bala okruži jednom?
na 9 krugova je bala omotana skroz,a inace stavljam 24 kruga i onda je bala gotova,i jednu foliju imam tocno na 21 balu
Koje dimnezije je bala??jbg kod mene je na 12 i sad nisam siguran dali trebam prebaciti na manji zupčanik ali ovako radim već 3 godine i bale su odlične i radim 20 krugova i imam jednu foliju za 25,26 bala.
Koje dimnezije je bala??
Meni na bali 125×130 zatvara prvi sloj na 8 krugova...