matrix123456
Aktivni član
- Tu od
- 14 Sij 2009
- Poruka
- 1,021
Re: HITTNER
zgodan strojcic
zgodan strojcic
ivan33 kaže:
Hvala svima na čestitkama i lijepim željama! A trokut... Kao što kažeš, zakon je zakon i mi smo tu da ga poštujemo htjeli mi to ili ne. Mislim da je malo glupo tu osmišljena i registracija takvih malih strojeva, kao da im je radno mjesto na cesti, a ne u polju, voćnjaku, vinogradu... I još nešto, za ovakav tip traktora sam vidio da mnogi kažu "mali div", a to stvarno i je, nisam vjerovao dok nisam vidio i probao. Jesu mali, ali su moćni i vrlo korisni. Slike stroja u radu stižu za koji dan.Pozdrav!firemanpeter kaže:Pravi ljepotan ti je ovaj traktor.
A trokut sranje od sranja :scratch , znam, zakon je zakon i nemože se tu ništa. Nadam se da kod nas ne smisle neku sličnu glupost :scratch .
Želim ti da ti stroj dobro služi!
Hvala, problema nadam se neće biti, a do sada sam imao izvrsnu suradnju sa firmom Hittner!Arijan kaže:Ivane, traktor ti je super, čestitam na kupnji
Dakle, kad što trebaš, ili ako bude, ne dalo nebo, kakvih problema s "malim divom", imaš moj mail a i broj pa zovi
Ništa od moje probe i tvoje kupovine...Plug je prodan prije pola godinedarkohittner kaže:daj vidi koji ima plug taj tvoj susjed ako ga ne koristi ja ču ga kupiti od njega ako je dvobrazni..
ivan33 kaže:Ništa od moje probe i tvoje kupovine...Plug je prodan prije pola godine
Grofe, hvala na lijepim željama!
Imam jedno važno pitanje. Odradio sam do sada 32 sata, prvih 20 je bilo samo vozanje, a kasnije sam i kosio pomalo, sa manje od pola gasa. Dali bi smio pofrezati bašču laganim tempom? :scratch
Frezanje sam ipak odgodio na koji dan, ali sve je spremno. Imam jedno pitanje... Na izlazno vratio na traktoru se malo teško stavlja i skida kardanski nastavak, koji je također novi. u čemu može biti problem i kako ga riješiti?zbalija kaže:ivan33 kaže:Ništa od moje probe i tvoje kupovine...Plug je prodan prije pola godine
Grofe, hvala na lijepim željama!
Imam jedno važno pitanje. Odradio sam do sada 32 sata, prvih 20 je bilo samo vozanje, a kasnije sam i kosio pomalo, sa manje od pola gasa. Dali bi smio pofrezati bašču laganim tempom? :scratch
Zašto ne bi moga da si pofreza bašnju, samo nemoj da uđeš u neku
tvrdu zemlju koja je jako zasušena i da radiš neprestano na velikom gasu.
Lijepo lagano to isfrezaj rađe u više prohoda nego da ga odmah opteretiš sa punom snangom.
ivan33 kaže:Frezanje sam ipak odgodio na koji dan, ali sve je spremno. Imam jedno pitanje... Na izlazno vratio na traktoru se malo teško stavlja i skida kardanski nastavak, koji je također novi. u čemu može biti problem i kako ga riješiti?
ivan33 kaže:Imam jedno pitanje... Na izlazno vratio na traktoru se malo teško stavlja i skida kardanski nastavak, koji je također novi. u čemu može biti problem i kako ga riješiti?