rajnski
Član
- Tu od
- 22 Svi 2010
- Poruka
- 184
Re: HITTNER
nije velik malčer,105cm.Stvar je u tome što mi je izbacivao i sa frezom i sa cirkularom za drva... Ne znam dali je to problem samo sa mojim tomom, ili i ostali imaju takve probleme, ili moj ima neku grešku u mjenjaču jer kažem da sam već 2 puta mjenjao zupčanik od kardana i opet ista stvar.
ivan33 kaže:Susret sa panjem nisam još imao, a nadam se da nikad ni neću. Ovisi šta planiraš raditi sa malčerom i kojom brzinom. Ja sam sa svojim radio dosta u travi visine pola metra, tu i tamo bude koji šipkov grm, radio sam i u višljoj travi, ali nisam baš dugo, nije mi zasad ni jednom izbacio.Radim uvijek u sporim brzinama, uglavnom drugom, ako je teren jako gadan, onda prvom. Da ti taj malčer za Tomu nije možda velik, pa teško ide?
nije velik malčer,105cm.Stvar je u tome što mi je izbacivao i sa frezom i sa cirkularom za drva... Ne znam dali je to problem samo sa mojim tomom, ili i ostali imaju takve probleme, ili moj ima neku grešku u mjenjaču jer kažem da sam već 2 puta mjenjao zupčanik od kardana i opet ista stvar.