firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Utega kolko očeš i to za đabe. :rolfer:
Kaj pri zemlji? -najpametnijeja vidi pilu a zima je,mislim da je obrezival gorice
Bila je radna akcija čišćenja šikare. Put je bio katastrofa, čistili su kanale, pa su prolazili bageri(koji su izrovali put...), bilo je i gorih dijelova, ali nije bilo problema sa prolazom, na sreću
Dobro oreš i bez pluga....:vragek:
Bok svima,
evo ovo je moj prvi post ovdi pa je red da pozdravim sve vrijedne clanove od kojih sam ovdi vec dosta procitao (i naucio).
Za sada jos nisam punopravni clan jer nemam traktor (freza se ne ubraja u to) ali sam narucio novog Ecotrac 30 koji ce biti isporucen u dogledno vrijeme.
Sad je jedna stvar interesira: ima li negdi nabaviti ogrtac za krumpire za njega? Vidio sam da Grof prodaje jednoga ali meni treba onaj koji se prikljucuje na 3 tocke. Bilo kakva informacija je dobrodosla!
Lijep pozdrav
CrnIM
Uz traktor imam i plug pa cu tu probat nesto iskemijati.
Interesiralo me je ima li nesto takvoga "gotovog" za nabaviti.
Hvala na odgovoru.
Nesto takvoga cu probat i iskemijati.
Vise mi je bilo do toga da nadjem neki sistem gdje cu moci ogrcati red krumpira s obe strane. Nisam to jos nigdi vidio na internetu.
Od freze imam onu vadilicu za krompire pa bih to mogao nekako preuredit za traktor. Jedino mi ta fora ne pomaze oko ogrcanja.
Inace kad ga dobijem bit ce to jos jedan maskirni Hittner. 8)
Komplet s prikolicom, plugom i frezom.
Jedna brazda
Ivane druže,Darko pozdrav, sa Hittnerom još nisam orao, pa ti na tom primjeru ne mogu reći, ali sam čistio šikaru, čupao grmlje i manje drveće, po meni je razlika kao nebo i zemlja. Bilo bi još bolje da su mi i prednji od 50 kg, kao i zadnji, ali dobro je i ovako. Plug kad isprobam, dolazim sa iskustvima, neću da hvalim, a ni kudim unaprijed. Jasno mi je da je Primin plug masivniji, i da sam mogao uzeti dvije brazde, ali nisam bio u mogućnosti da puno biram. Baš me zanima kako će se pokazati, jedva čekam da isprobam :mrgreen: Kako tvoj stroj? I da, ove od 50 sam plaćao, ako se dobro sjećam 500 kn komad, a ove od 35 sam dobio nešto jeftinije, oko 400 kn