ma najjednostavnije je nabiti vodu u gume,najlakse i najednostavnije,samo da li steti gume ta supstanca sto kaze fireman,koliko ona kosta i koliko mogu dobiti tezine kad to nadospem
Pa i ako se dobije pedeset kila dobro dođe,još koji komad botona
ma najjednostavnije je nabiti vodu u gume,najlakse i najednostavnije,samo da li steti gume ta supstanca sto kaze fireman,koliko ona kosta i koliko mogu dobiti tezine kad to nadospem
Dečki, ja sam razmišljal svašta da otežam traktor. Čak sam nabavijo 100 litara onoga- Kalcijev klorid, polivaju to po autocestama u zimi. Taj se naspe u dušu gume do ventila, a kotač na traktoru se okrene tako da je ventil u gornjoj poziciji. Znači neka loša trečina gume ostane da se dopuni sa zrakom i taj nudi odgovarajuči pritisak u gumi.
Razmišljal sam i to da betoniram i to bi bilo ok. Ali onda sam odlučil da napravim ovako:
Na vanjskoj strani imam origi uteg od 50 kg a unutra origi od 25 kg. To bi trebalo bit dosta :scratch :lol:
Petre, super si to složil. Još kad produžiš ventil kroz uteg - nema zime za eskime. :mrgreen:
Ako se dobro napravi to sa betonom, može samo napući, ali se neće raspast. Evo ja stavio i zadnje od 50 na Hittnera, je da mi se utezi ne slažu u bojama, ali riješit će se i to uskoro
Uploaded with ImageShack.us
Koliko bi dobijo težine se može izračunat. Volumen- prostornina gume:
V= (R2- r2) 3,14 X h
Od rezultata odbij onu trečinu gume u koju nečeš puniti tekučinu nego zrak.
A koliko bi se dobilo sa betonom kao sta je matrix mislio??
Bolje 30 kg sa voda, nego "recimo 40" sa beton i vise problemi:madmana:
To je samo moje mislenje....
Ak nekog to radi:
Slika govori vise od reci...
Pozdravartyman:
Imaš tvrdi zagriz ...Ovo je zanimljivo s pipom... i onda odeš po zimi orat ili u šumu.... :rolleyess::lol::roll::rolfer:
Imaš tvrdi zagriz ...
Uteg i voda su kruške i jabude , razlićito se ponašaju na vozne karakteristike i na opterečenje na transmisiju .
Karakteristike su proporcionalne , kompromis pola/pola je dobitna kombinacija .
A koliko bi se dobilo sa betonom kao sta je matrix mislio??
Bolje 30 kg sa voda, nego "recimo 40" sa beton i vise problemi:madmana:
To je samo moje mislenje....
Ak nekog to radi:
Slika govori vise od reci...
Pozdravartyman:
Danot, iz kakvog je to priručnika?
Danot, iz kakvog je to priručnika?