Kaj vi radite na silu brusilicom ili traktorom, puknuti radi kemijom .Posebno dobra iskustva imaju oni koji to rade fleksom , a GROF?
Ovo je poslje prvog mazanja , boja je stara 30 godina jer je to rezervar goriva motora LDA 450 i zrel je za generalku
Ova boja s pluga bi otpala prije nego pošteno umočiš kist .
Ovo je nakon drugog mazanja ,ipak je tu dosta kuteva
I isprika, teglica dođe samo 35 kn.
Zanimlkljivo , čak je i ton autentičan , nie trebalo intervencija ubacivanja muzike , puknuti inaće jako kune ..kune kad mu nekaj nejde kak spada ....
http://www.youtube.com/watch?v=1xIlKL-K0FM
znači il si bil zadovoljan sa napretkom ili si kameru zubima držal:finga:
evo prinove u mom dvorištu:
slike su malo lošije, al šta je tu je
zemla se zna puno puta ljepiti i kada na daskama nema boje.al kad je zemlja ljepljivija,uslovi za oranje tezi,traktor ide sporije onda boja pogoduje jos vise ljeplenju za plug.al sve jedno...boju nemoras skidati jer ce kako grof kaze i sama veoma brzo otpasti.zemla trosi daske...a kamoli boju od nekoliko mikro metara sloja.samo ti prvo pooraj pjeskovtu njivu ili bastu...ne ce se valjda i pjesak ljepiti:rolfer:Hvala na savjetima! Baš me čeka jedna parcela, ledina, a zemlja pjeskulja! Pa ću probati dok je još malo smrznuto. A ako ne ide tako, boja ide dole
E ivane lijep ti je traktor. Kako te služi? To imaš fixnog u sredini? Čija je to mašina tako posložena? Pa takva makina bi mogla vući dvobrazni plug...:?
A vidim i kažeš da si mu nabacijo par utega. Ako se ne varam to su od 25 kg? Čak su origi Hittner pošto imaju uljeveno ime. Kolko koštaju ako nije tajna? Mogal si nabavit polovne pošto mislim da bi od nekog TV pasali gore.
Inače nek ti stroj dobro služi.
jel ovo nozni gas uz papucicu od kocnice?!
ova mala papucica?:scratch
ja imam u planu otezavati svog tomu,ali posto su kod nas tegovi od tome bezobrazno skupi,bice nesto homemade,mislo sam ih stavljati naprijed na onaj ram od ralice,a imam kod rodjaka nekih gusanih radijatora,a njemu ne trebaju pa nesto od nih iskemijati pa ce mo vidjeti,inace imam i od komsije tegove od kultivatora mogu se pripasat na tomu,samo nemam predstavu koliko su oni teski,inace 2 kom. su, mislim ih stavljat nazad
ja imam u planu otezavati svog tomu,ali posto su kod nas tegovi od tome bezobrazno skupi,bice nesto homemade,mislo sam ih stavljati naprijed na onaj ram od ralice,a imam kod rodjaka nekih gusanih radijatora,a njemu ne trebaju pa nesto od nih iskemijati pa ce mo vidjeti,inace imam i od komsije tegove od kultivatora mogu se pripasat na tomu,samo nemam predstavu koliko su oni teski,inace 2 kom. su, mislim ih stavljat nazad