darkohittner
Član
- Tu od
- 5 Srp 2009
- Poruka
- 203
pozdravljam situaciju gdje se kupuju hrvatski proizvod, ali bi zatio apelirao hrvatskim tvrtkama pa tako i hittneru da se pozabave sa kvalitetom svog proizvoda bez obzira na situaciju...
evo ljudi da malo ozivimo temu i da se vratimo na hitner.
evo nacuo sam a sad se i uvjerio da su nasi ljudi iz grada nam milog svete nedelje nabavili jednog hitnera od 30ks sa prikolicom ralicom kosom i posipacem. Traktor smo vec vidjeli u akciji ciscenja kolnika pa evo i par slika:
evo i gradonacelnika:rolfer:
ajd pricaj kaj kazu ljudi koji rade s njim jel su zadovoljni jel ima kakvih problema?!
evo prinove u mom dvorištu:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
slike su malo lošije, al šta je tu je
Ako misliš "orati" s pluga skini boju .
U boje i lakovi nabavi tekućinu za skidanje boje , 40 kn teglica a prištedi dosta muke .
Ivane 33 , ne slušaj puknutog -over., puknuti! neseri!!!.,
., prijatelju forumski; ivan 33!, plug na traktora hittnera! i odi orat kako sam već i pisal?!, tvrdu zemlju ili ledinu., nakon malo muke i nekoliko brazd!., biće svital ko pasja kesa!., puknuti ni nikada oral sa novim plugom i svojim plugom!!!, piše gluposti ko kad Djordje Balašević piva!.-, samo je voga lakše za slušat, negoli voga čitat!...
., aj Bog!...
Prijatelju Grofe, hvala na čestitkama! Plug je čini mi se Hittner proizvodnje (na njemu naljepnica, ne vidi se na ovim slikama). Ja se iskreno nadam da plug kopija tog pluga koji opisuješ i da će biti dobar. Evo sad sam slike usporedio, skoro su isti. Moram ga isprobati čim hladnoća popusti malo, pa dolaze slike i nova iskustva. Da sam ovako kupovao, ne znam dali bi ga uzeo, ali pošto sam ga našao "polovnog" neraspakiranog ispod njegove cijene, nisam razmišljao, nadam se da neću požaliti.
Gotovo identičan plug vukal sam saTV418 samo mu je crtalo bilo malo naprijed (na vrhu lemeža ) lipo ore i travu(piriku)sječe od ispod pa se ne nagonilava gore i ne diže plug.Što se tiče boje moje iskustvo je potegnut nekoliko brazdi po pjeskovitom ili kamenitom zemljištu bolje "izgiadi"matrijal nego skidanje boje.Nije svugdje zemlja isto ljepljiva pa Ti je najbolje pitat nekog u susjestvu.Ja svake godine ponavljam tu radnju i znam kako je kod mene.Puno sreće sa novim alatom!
BERTOLINI.