Å tore 502
Član
- Tu od
- 15 Stu 2011
- Poruka
- 536
No dobro, malo smo se zapričali, a poslovi su stali.. Uglavnom ovo koje sam ti napisal je prepisano s pločice, a očito sam ja fulal i zmeđu 148 i 150ccm znači još je bolji motor :icon_fU: :icon_butt:
Eto poklopca sa brojem koji sam slikal kad sam kupoval dijelove:
Uglavnom meni je to sasvim isto, dok mi iskustvo i kaj je prešla i u kakvom je stanju govori jedno, dok velim sumnjam opet u nekakve zamjene pod drugim kodom i jeftilen i pitanja jel to zapravo taj motor ili nije.
Ajmo onda dalje...
Posložil sam diferencijal i nabavil sam aluminijsku remenicu jer se plastična dva puta raspala, pa nadam se da sam tome s ovim doskočil :icon_scratch:
Onda sam instaliral motor na kućište:
@hodor da nebi bilo greške jel vidiš ti to sad je i Powered by Ford rofl):
Dalje sam ubrzal postupak tak da nisam stigel poslikati. Još su uređene ručke, promjenje sajle i danas ako Bog dopusti bude finaliziranje i paljenje ,,:icon_thumright:
Eto poklopca sa brojem koji sam slikal kad sam kupoval dijelove:
Uglavnom meni je to sasvim isto, dok mi iskustvo i kaj je prešla i u kakvom je stanju govori jedno, dok velim sumnjam opet u nekakve zamjene pod drugim kodom i jeftilen i pitanja jel to zapravo taj motor ili nije.
Ajmo onda dalje...
Posložil sam diferencijal i nabavil sam aluminijsku remenicu jer se plastična dva puta raspala, pa nadam se da sam tome s ovim doskočil :icon_scratch:
Onda sam instaliral motor na kućište:
@hodor da nebi bilo greške jel vidiš ti to sad je i Powered by Ford rofl):
Dalje sam ubrzal postupak tak da nisam stigel poslikati. Još su uređene ručke, promjenje sajle i danas ako Bog dopusti bude finaliziranje i paljenje ,,:icon_thumright: