D
kikic MF kaže:ja naivan išao probat orat s mf 560 i 2x12 dok je kiša padalu ujutro i to količinski dosta puno cijeli dan se izlijevalo ko iz kabla i ja se poveselio oranje če ič kao saliveno rekoh idem jedan mali komadič izorat ma pušatao na 25 cm niti v od vlažnoš samo gornji sloj nekih 10 cm namočilo ovo unutra suho ku barut. a cijeli dan padalo bez prestanka a lijevalo iz kabla i ništa da nekiloko dana tak pada onda da ovako ništa. evo sad vidim da opet pada jučer i danas još nek tak polagano par dana neka pada onda ču ja u oranje za sjetvu
iwanho kaže:kikic MF kaže:ja naivan išao probat orat s mf 560 i 2x12 dok je kiša padalu ujutro i to količinski dosta puno cijeli dan se izlijevalo ko iz kabla i ja se poveselio oranje če ič kao saliveno rekoh idem jedan mali komadič izorat ma pušatao na 25 cm niti v od vlažnoš samo gornji sloj nekih 10 cm namočilo ovo unutra suho ku barut. a cijeli dan padalo bez prestanka a lijevalo iz kabla i ništa da nekiloko dana tak pada onda da ovako ništa. evo sad vidim da opet pada jučer i danas još nek tak polagano par dana neka pada onda ču ja u oranje za sjetvu
S kišom ti je slično ko kad nekaj na brzaka spiješ. :drinkers: Nisi pijan isti čas, nek kroz neko vrijeme kad te uhvati. :rolleyess: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pričekaj, i ak nebu već padalo vlaga se bu bolje rasporedila u dubinu.
Malo idem na komfor,klima,EHR :lol: :lol: Ne šalim se...Pa nekako mi je on bio najslobodniji..Ide to njemu ko velikome 8)kikic MF kaže:marko odlično oranje svaka čast. nego nekak mi to sumljivo ti upregao claasa a ne mf-a ili hurlija s kojima obično oreš :mrgreen:
i da čujem dojmove kako se claas ponaša pod plugom za razliku od hurlija i mf-a