Re: Oranje,oranje,oranje...
bobo:
LJepo si sredio to na tvom plugu.......ovako imam ja na diškima(neznam ako znaš o čemu pričam,,ali to su plugovi na diskove za tvrdu zemlju)koje sam kupio za 560,,,stavit ču ti slike pa da vidiš...........ali dok ih stari nije uspio uštimat,,muke i znoja smo prolili,,jer su tvornički bili namontirani bez da je niko to mijerio,prednji je vuko više a zadnji lovio manje............... :?
čak se razmišljam da odem sa starim na kombajn(pomaže bratu)jer nedaju mu još slobodne dane,a ja sam na operaciji bio,,da vidim kod jednog čovijeka kojem je kombajnirao,,,reko mi je stari da je orao sa jednobrazni i da ima štelanje pluga preko hidraulike,cilindar je sam ugradio..jer kod njih njive dosta variraju sa nagibima,pa ga štela kako mu treba,,i da je montirao hidrauliku na 539,i da mu rade i komande i glavne ruke,,,pa reko da poslikam jer me baš zanima to................. :scratch
Ako vidim da radi odmah dijelim sa vama,,,,,,, :mrgreen: ,jer on navodno da je kupio sve za to u italiji i sam si montirao....tako da očekuj slike....................
Probat čemo i to napravit,,,samo šta sad ne stignem,jer sam se bacio na sređivanje kabine od 539,,koju sam skinuo prije ljeta za pošpricat na novo i da si neko radio stavim unutra,,,,pa sad evo jučer pofarbao krov i sad kreče sklapanje,,,i još ako nađem i svijetla čemo mu stavit na kabinu,neka mala nebi bilo loše,,,,,,kreču slike za koji dan..............