Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
boli tebe briga ratarko ali ja sam od volje za radit a pogotovo kad je rijec o oranju i slicnom!! jos ako je malo mokro! uff!! da mi je brrrrmmmm orati!! a mozda jednom ocu jer bih volio zivjeti u slavoniji i imati jedno 100 ha zemlje i sam na svom raditi!! sam svoj gazda!! pozz :roll: :roll: :roll: :roll:
ah...nekad su bila vremena...nije tako jednostavno kao sto mislis...treba početi od nule...a to je teško...ma orati je lagano...samo pusti pluga i deri...
bas tako sam i ja prebio crtalo...baš tako na tom mjestu... @RATARKO:ne vidim ja tu nikakvu moju sliku?Naravno da se ne ljutim.. :evil: :evil: :mrgreen:
eh bećari moji,znam ja da nije to tako jednostavno kao sta se cini i svjestan sam toga da ako budem ulazio u nesto da cu se tu dobro namuciti,ako moram i ako budem ulazio u neka veca ulaganja ali to nije tako brzo u planu!! prvo skola a onda cemo o tom!!
Zrine
A jesi ga smoto? pa sta si radio sa njim? Osim oro!! haha!
bas tako sam i ja prebio crtalo...baš tako na tom mjestu... @RATARKO:ne vidim ja tu nikakvu moju sliku?Naravno da se ne ljutim.. :evil: :evil: :mrgreen:
@RATARKO:Tu si neku sliku uzeo od mene da usporediš moje i svojeg kukuruznjaka oranje....
@TONI:zapeo sam za banderu(dalekovod)....bas tako sam ga slomio...baš tako...ni milimetar promaseno...
Aha , istina , bio sam stavio tvoju sliku oranja pored moje da se vidi razlika bez da ljudi moraju klikati i tražiti tvoju sliku da vide o čemu pričam. Samo što ja taj moj post više ne mogu pronaći :shock: