Dobro, zašto ne vuče plavca Ubiti di je hurli i šveđan
Jesi probao Overuma sa Classom? Kolika ti je najmanja colaža na Overumu?Nije mi volja više radit s XT,postao mi dosadan:
CLAAS nije za 3br,a i ljepše je s njim orat..Veliki plug isto doma stoji,čeka bolje dane kad dođe neki crveni traktor e onda ču ja orat s njim:icon_wink:
Koji su to plugovi?kaj su novi?
Jesi probao Overuma sa Classom? Kolika ti je najmanja colaža na Overumu?
To je IMT 756, star je kao i traktor, znači 13-ta mu godina ide i nismo zadovoljni sa plugom, bila je odpala zadnja brazda i ona osovina je se vrtila gdje stoji ona ručka za štelanje, pa je tako cjeli plug izvaren, a i smotan je malo tako da je s njim teže i orati..:mur:
Da to je koma i ni bas lako s njim orat odnosno nastelat.
Ja imam takav samo visoki 87god ima onu kosu stangu okruglu cjev a tvoj je kvadratni.
Ja sa svojim nisam imal nikakvih problema.
Pa i moj je visoki..
ovaj s kockastom cijevi je vjerojatno neka kopija IMT-a. original IMT se nebi tako krivio i pucao. Ja imam stari 755. još uvijek radi i nije nigdje iskrivljen
sigurno se nisu ni ovi krivili bezveze..tj.neko je zakačio nešto u zemlji tvrdoga ili je udario nekam z njim...dečki lijepo to vam ide..ali mi več razmišljamo o zatvaranju brazde a ne tek o oranju heheh...znam da se kojput nestigne ili su uvjeti katastrofa ali...
ovo je ostavljeno za izvoz stajskoga gnoja tu je bila djetelina 7 godina, tako sam i prošle godine u proljeće orao stajski gnoj, bacio ureu po njemu i tu je kukuruz bio najbolji, a ove godine će mo vidjeti, ni jedna nije ista..
A je visok je nisam dobro pogledal,al tanjur spusti dublje i stavi prednji tanjur i pe jos lakse!rofl):