Jeste kada radili teže operacije sa traktorom koji ima prednju vuču?? One jeseni kada se pšenica sijala u suho, kada je se oralo jako teško, gotovo nemoguće, oralo se sa prednjom vučom, a suho je da sušje ne može biti, a traktor ide puno lakše nego kada ju isključim! Bilo bi logično da kada se uključi prednja vuča, znači traktor ima veći prijenos sile na kotače i teže bi mu bilo proklizati dok bi bez prednje recimo proklizivao samo tako, ali kad se vozi traktor sa prednjom vučom ipak je drugačije, motoru bude puno lakše, a i potrošnja je puno manja čim se motor ne opterećuje toliko, a može i da proklizuje i da motor osjeti manje opterećenje jer vjerovatno postoji nekakav prijenos do prednje vuče što olakšava motoru, da nije tako vrlo vjerovatno bi bilo motoru teže sa prednjom vučom, al ima tu stvari koje mu olakšavaju okretanje prednjih kotača i zbog toga i je lakše motoru i u budućnosti kakav god kupovao traktor prednja vuča će biti obavezna, bio sam istog mišljenja kao vi dok nisam probao traktor sa prednjom vučom...
neka radi kako tko hoće, ja znam da uz traktor treba izabrat njemu pripadajuće priključke, imam nove gume utege na zadnjim kotačima i ide ko duplak (skoro) nema brda ni šume gdje se nije mogo popet al otom potom