na tu njivu bi trebao uci traktorek bar 50ks
je al do sadnje ili sijanja ces morati s 21ks ici jos 2 puta pa 2puta frezanjezasto vidis da je i 21 ok hehhe
stace ti goldoni kad imas frezu na traktoru,,bolje ti je malo dublje je okrenuti taj gornji sloj je gladan 8)Neee...ja sad preoram s goldijem pofrezam i sijem bas me briga za djetelina je ok..a i polje nije moje tak da i necu ja sadit...šo da se mučim
ahaa ,,napravi kako hoces samo ce ti biti razlika u urodu tako kad na plitko radis i prije svega vlaga ide brze van iz zemljeIma goldoni onu pravu onu vinogradarsku ova moja je sranje kroz gusto granje...bit ce super hehhe
o da Jasenik ,svi jednobrazci i udri ,mila majko kakve oni brdine imajurayer:rayer:
za njih definitivno nema pomoći,,ti mozes staviti neki miris na stapove oni nece doci ni prvu noc niti drugu ,,al trecu ulaze 100% tako da bez duge cjevi nema pomoći :rolfer:ma da, malo je zemlja teza za obradu, ali zato i super rodi.. jedino imamo puno problema sa divljim svinjama.. gotovo sve njive su nam tamo uz sumu pa nam nekad preruju cetvrtinu njive, mozda i vise.. a jednostavno nemamo rjesenje za taj problem :madmana:
ma nesmis vraga ,,,ako nema puno policije prosetas se s puškicom sacekas koju vecer i potučeš :lol:je da, al sam ih nesmijes potuci, a lovci nam nisu bas nesto, tak da se oslanjamo na osiguranje koje nam nekad nesto nadoknadi, a i to je sve sica..
evo čestitao bih forumašu marku93 na drugom mjestu u natjecanju iz oranja...ja nažalost nisam išel glet tam kak je bilo ali se mi je pajdaš natjecal pa mi je rekel...