Kad sam se ja vozio prvi put po takvim brijegovima, bilo mi je loše, samo očekujem kad ću se prevrnuti :rolleyess:Obožavam ovakve brijegove,nikad nije dosadno
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=T1CtFJoz3-s&feature=related[/YT]
Hehe, dobro me nasmijal kad je rekel /smatram čak da su moji plugovi i bolji od vogel i nota/
Vogel je bio marka dok se radio u Austriji, sad se radi svud i nije vise materijal niti blizu sto nekad bio.
Ovaj lik na videu se ocito kuzi u plugove i ima neku vrstu smisla za poboljsanja samo sve to je "vec vidjeno" i odradjeno. Svaka mu cast upustit se u proizvodnju samo ja tu nevidim nikakve novitete.
Sirina brazde se moze stelati i na plugovima strim 30-40 godina a noz za odsijecanje brazde sam imao na plugu prije nekih 12-15 godina. Jako je dobra stvar za recimo prvu i drugu brazdu dok je za trecu najbolje klasicno crtalo i brazda ostaje cista ko suza. Stari je sve u pravu sto je reko samo to je sve vec davno izmisljeno.
Što mislite, koji plug je bolji za Štore 404, 2x10" ili 1x16? Imam OLT PTO 2.25, i imam nekak osjećaj da bi 1x16 mogao biti lakši za vući i da bi bolje prevrtao brazdu. Koliko bi mogao tražiti za svoj plug ako bi išao mijenjati, u dobrom je stanju?