S
sspol150
Guest
ja još imam sutra pol rali i vrta i to je to malo je zeznuto dost je zemlja odzgora vlažna al ide imam pluga isti imt 754, u-445 sam zuji s njim hehe
Posljednje uređivanje:
ja još imam sutra pol rali i vrta i to je to malo je zeznuto dost je zemlja odzgora vlažna al ide imam pluga isti imt 754, u-445 sam zuji s njim hehe
uzori to sto prije ko je reko da zime neće biti,,zima samo kasni a zube će pokazat kad tadtrebam jedan savjet u vezi oranja...ja sam relativno mladi poljoprivrednik i orati sam ucio sam i jos uvjek ucim iako su moje oranice bolje nego od nekih koji imaju daleko bolje traktore i puno vise iskustva od mene...radi s o sljedecem...nisam siguran sto da napravim da li da orem sad ili ne? nisam stigao sve izorati u jesen (ostale mi jos dve parcele) a s obzirom na vremenske prilike, ociti nedostatak oborina koji izgleda ce biti ove zime i nedostatak smrzavice mislim da ako sad idem otvarati zemlju da ce se previse isusiti a onda ce nastati problem koji sam imao prije par godina kad isto nije bilo oborina preko zime pa nisam mogao u proljece dobro pripremiti zemlju...brazda se zapekla i kad sam usao frezom u nju kao da sam frezao kamenje...problem je kaj ja sadim povrce i cvijece i treba mi dobro usitnjena zemlja...
deutz fahr
Je li to hoces rizu da sijes na Balkanu na ovim prvim slikama?