Re: OSTALA PITANJA
ajde nemojte sad opet poceti potezati te stvari,taman se situacija smirila. ljudi,ovo je ipak poljoprivredni forum,i sva ova prepucavanja proteklih tjedana nemaju ama bas nikakve veze s poljoprivredom. i meni je vec sve to skupa dojadilo. ako budem imao zelju nekog forumasa upoznati,razgovarati o svakodnevnim stvarima,i druziti se s njim,onda cu to napraviti preko facebooka,ili uzivo,ili, kako rece puknuti preko mobitela, a ne preko specijaliziranog foruma.
Da sam ja moderator ovaj post bi smatrao nepotrebnim u pogledu komentara
jer njime ništa nije rečeno a zauzima nepotreban prostor . Kolega postavio sam pitanje koje me zanima u temi koja tom pitanju odgovara , prepucavanja nisam primjetio da je bilo niti vrjeđanja bilo koga a nisam ni pozvao nikoga da pravi red , ako je tebi dosta kako kažeš prepucavanja jednostavno okreni drugu stranicu i čitaj dalje .Koga češ ti upoznati ili ne upoznati to je tvoja lična stvar a oni koji mene poznaju znadu da sam se rado upoznao sa svima kada je za to bila mogućnost , a ukoliko sam u nečemu pretjerao još uvjek postoje oni koji su tu da me upozore javno ili tajno preko PP-a , ovo nije zlonamjerno i nadam se da to nečeš tako ni svatiti , a moje mišljenje je da u ovakvim temama je bolje reći ono što misliš vezano za temu ili šutieti
doh):kao što vidiš mirenje može samo zahuktati stvari , pozdrav
@ARNO, zašto je netko od članova baniran nije javna stvar, otprilike isto kao i u privatnom životu, ne daje se u novine zašto ideš u zatvor, osim ako nije od općeg interesa.
Zašto misliš da to nije javna stvar , ako je neko BANIRAN za mene je jer znam koga je stigla zaslužena kazna ili nezaslužena , koga neče biti i do kada a ovdje smo jedni radi drugih da pomognemo ko kome može , da se izjadamo i posavjetujemo . Ovdje niko ne ide u zatvor ali ako pogledaš novine vidječeš presuda koliko ti srce želi ,,,, a koja bi to bila presuda od općeg interesa ??? mi smo ovdje da pišemo i grješimo , dobivamo kockice , zvjezdice nazive ,,,, a što je to ,,, onda se mogu vidjeti i kazne ,,,,, ali tu bi mogli nastati problemi jer se neki kolege ne bi vjerodostojno mogli opravdati zašto su nekoga kaznili,,,ali ako se radi po šabloni predstavljenoj o kažnjavanju onda ni tu neće biti problema ,,,,,,,
Pogledajte ove lijepe zimske duge noći ,,,, a FORUM ,,,, skoro pa mrtav puno članova koji su pisali je jednostavno nestalo ,,, a da li se tko zapitao o razlogu ,,,,
mislim da se uvela prevelika strogoća u vezi pisanja što nikako nije u redu ,,,,
prije je neko znao malo skrenuti sa teme,,,,, riječi , slova ponesu ,,, neko od moderatora upozori ,,, kolege se izvinu i tu je bio kraj ,,,,,,
Ja pratim oko 80 tema ,,,,, u zadnje vrijeme jedva da se u kojoj nešto napiše ,,, to mi ne liči na napredak foruma ,,,, već na krah ,,, e sada da li je kome u interesu da forum propadne ili opstane ,,, živi bili pa vidjeli
nerd):