• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ostala pitanja

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Gde ima bire po 10 kuna :icon_keel::icon_keel:

Forumarenje preko androida i ostalih sličnih uređaja i aparata je za mene :(sweat)::(sweat):

Nije ko na kompu ili laptopu al se naviknes i u pokretu mozes sudjelovjti i pratiti teme kaj je nekad zgodno ak te nema par dana doma ili puno radis.:drink::icon_pidu::D:

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ja idem preko Androida, nemam ništa instalirano od toga vašega što kažete, imam na mobu preglednik ''Chrome'' i preko njega idem na forum kada nisam na laptopu, što se tiče brzine preko moba. ista mi je kao i na laptopu, ako nešto ne vidim pročitati, uvećam si, a to nije komplicirano jer je jednostavno(logično :(rofl): ), samo ovisi kakav mobitel imaš..:icon_e_wink:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,797
Ja idem preko internet preglednika i u tri koraka sam na forumu, vrlo jednostavno i nema nikakvih dodatnih skidanja ni aplikacija.

@AntonioJD, kakavm mob. imaš?

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Ja idem preko internet preglednika i u tri koraka sam na forumu, vrlo jednostavno i nema nikakvih dodatnih skidanja ni aplikacija.

@AntonioJD, kakavm mob. imaš?

Pa može i preko njega samo što mi on služi za 0.facebook...imam par tih internet preglednika i svaki mi služi za nešto, čim stisnem ide na to..u jednome potezu...:D:

Al ne treba nikakva aplikacija, vjerovatno ga traži to nešto kao za forum, ali ignoriraš to i otići će ti na forum..

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,457
Mislim da znam šta ga traži jer i meni se to ponekad pojavi al to samo ignoriraš i udri dalje.

Točno ono što je on napisao i mene je tražilo, ja pogledo koliko košta i reko ne dam te novce, nije puno ali ne dam...Ajd reko još jednom da probam i to mi se pojavi, ja ignoriram i ono mi ode na forum..:D:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,369
Riješio danas, nisam ni skužio da netreba ništ za pokretanje foruma.
Izbacilo mi je obavjest za Forum Runner vjerojatno jer sam stavio novi android
na Xperiu Ray, 4.0.4 sam stavio.
Forum radi, samo se sutra moram ulogirati, jer danas u školi nisam znao šifru.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Jel ima tko ideju kako doći na forum preko androida?
Ja pokušao, ali treba mi 'Forum Runner' koji je 2 dolara,
tako da sam odustao, a htio bih da mogu procitati novosti tu na mobu.

ja čim otvorim operu,kliknem na forum i to je to..imam Omniu 2

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,449
Opera mini je odlična za pristup na razne forume, potpuno je besplatna, brza i štedi protok. A na početnoj strani možeš staviti prečice prema bilo kom sajtu pa čak i prema pojedinim temama na forumu. I potreban je samo jedan klik da odeš bilo gdje. :)

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Tko je večinski vlasnik ovog foruma???

Jel ovaj forum možda za prodaju??

Ako je ..ja bi ga kupio samo reci pošto...i pare su tu

Unaprijed hvala!

:icon_lol nemaš ti tolko para da sve nas isplatiš :(giggle):
A još nisi skužio da nije sve u parama nešto je i u :icon_pidu:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Tko je večinski vlasnik ovog foruma???

Jel ovaj forum možda za prodaju??

Ako je ..ja bi ga kupio samo reci pošto...i pare su tu

Unaprijed hvala!
Ajde reci gde su opet povoljni krediti? Ajde reci, reci, reci

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
NARODE bio sam otvorio temu u vezi labinprogres kultivatora ne mogu nigdje da je nadjem jel premjestena il obrisana il sta?

Odi pod ostali traktori-motikultivatori,i tam imas par tema o labincu.
Ili si u mehanicarskoj radionici nekaj pital?

Najnoviji postovi

Na vrh