mario kaže:
Nema ni moj Lambo zračne kočnice.
Da se može birati koje su kočnice bolje za prikolicu?
Zrak ... može se birati, no skuplje je. I kompliciranije je za održavanje i skuplje za nabavu zračnog uređaja na traktoru.
Hidraulične su jeftinije za jer na traktoru treba samo ventil i crijevo, no ne daju sigurnost kao zračne kočnice (pa zato ih valjda i koriste na vlakovima i kamionima).
Osim toga, zračnim kočnicama možeš zaustaviti vozilo i ako motor stane (istina, samo jednom, ali dovoljno), dok ak motor krepa na nizbrdici, hidrauličko kočenje pa...pa
Još jedan problem hidrauličkih kočnica je promjena prikolica - nemaju svi traktori ista ulja, tak da zapravo promjenom prikolica vrlo brzo uništiš ulje u traktoru.
Hidrauličke kočnice se, koliko ja znam, mogu koristiti samo na traktorima koji se kreču do 40km/h, i prkladnije su za jednog vlasnika (zbog prije spomenutog problema s uljem).
Za 50km/h ili više
MORAJU traktor i prikolice imati ugrađene dvocjevne zračne kočnice.
Videl sam ugrađen zračni sustav na Doradu, koliko se sječam, ugrađena su tri zračna priključka (i dvocjevni i jednocjevni), no kompresor trajno radi.
Zetori i IMT-i imaju jednocjevni sustav kočenja, koji je vjerojatno dobar za ove stare prikolice.
Nisam baš sve spomenul, pa nek netko nadopuni.