R
robert
Guest
da,prva je trostrani kiper,pa je svestranija.mislim oko 13000e+pdv.meni se cini kao sasvim ok prikolica
robert kaže:da,prva je trostrani kiper,pa je svestranija.mislim oko 13000e+pdv.meni se cini kao sasvim ok prikolica
zvona kaže:Bobo da mi je onda bila tehnika sto imamo danas ( kamera,dig.fot,mob sa kam.) da poslikam ili snimim da se vidi sto je 539 radio sa dvije ,,zmajevke ,,pune kukuruza i isao i u brdo i niz brdo.
zvona kaže:Bobo da mi je onda bila tehnika sto imamo danas ( kamera,dig.fot,mob sa kam.) da poslikam ili snimim da se vidi sto je 539 radio sa dvije ,,zmajevke ,,pune kukuruza i isao i u brdo i niz brdo.
Jednom mi se prikolica u voznji na nizbrdici otkopcala, te me obisla koliku je brzinu postigla, te se prevalila u jarku na drugom kraj ceste. Dakle s desne je presla na lijevu, obisla me i tek onda sletjela u jarak nakon dobrih 20-30m voznje po nizbrdici...
hehe.vidi se da malo na zmaju dizne loše....nije bitno...i ja imam jako uredne prikolice stare kao isusov magarac...samo sto se na raspade...a treba ležaje promjet...a to osovina je kovana jer su prikolice stare....nisu ove novije...