evo moje zanimacije zadnjih dvadesetak dana, kako sam kad imao vremena.
ovako je izgledalo na pocetku obicni prastari gumenjak totalno rasturen
Obrisan neispravan link.
najkompliciraniji dio
Obrisan neispravan link.
nosac osovine
Obrisan neispravan link.
gotova konstrukcija
Obrisan neispravan link.
i na kraju 99% gotov gumenjak, ostaje mi jos samo ugradnja svjetlosne signalizacije i nosaca za nastavke i zadnje vuce (poteznice).
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
na slikama, posebno ovima slikanim s prednje i zadnje strane djeluje pomalo nezgrapno, ali uzivo izgleda sasvim normalno. htio sam staviti i federe ali ih nisam nigdje mogao nabaviti po nekoj prihvatljivoj tj. isplatljivoj cijeni, pa sam od njih odustao. ionako ce mu najveca relacija biti maksimalno 5 km i to par puta godisnje (dva tri puta) a sve ostalo ce se koristiti u okolici sela do 1 km tako da mi federi ni nisu toliko bitni, glavno da je njega mogu okrenuti na mjestu i da se necu morati bojati da ce mi koji drveni dio puknuti i naravno da mu je povecana nosivot i zapremina. neka okvirna cijena zahvata sa novim gumama 6.50x16 , 10 platni je 2500 kn +/- koja kuna. na kraju da jos napisem sto sam sve napravio, povisene stranice s 35 na 45 cm, napravljen novi vrtel - upravljac ? (nemam pojma koji bi bio knjizevni naziv) napravljeni novi nosaci osovina, izmjenjene sve daske, napravljena nova donja konstrukcija (malo prosirena) i stavljene sve nove gume. sad su mu dimenzije (supljina) 350x155x45 a nastavci ce biti jos 40 cm.