Nedavno sam se registrirao i pozdravljam sve na forumu.Imam ja zmajevku koju radim vec jako dugo i nikako ju zavrsiti,a do sad me kosta da boli glava.Nikad to vise ne bih radio.Ero kaže:Ima li tko kakovu spoznaju da netko prodaje remontovane prikolice Zmajevke trebao bih dvije ali da su kao nacrtane nepitam za cijenu :?:
Bio bih ti zahvalan na nazivu ili broju telefona trgovine koja prodaje Zmajevke u Našicama ili bilo gdje drugdje.
Jokapz hvala na pokušaju da mi pomogneš nadam se da će netko znati ima li još uvijek Zmajevki kod nas na tržištu.
No ako mi Kingletić nađe preko u Rumi probao bih dvije remontovane uvesti ali moram provjeriti koji je sistem na carini i ostala papirologija.
I ja mislim da češ u ih u srbiji nač jeftinije. Čuo sam da se tam kreču polovne u dobrom stanju oko 5 tisuća eura. Ima tu forumaša i iz Srbije pa možda oni znaju bolje.
I po meni Zmajevka je jedna od najboljih prikolica...
petar kaže:Ma ne, to se neisplati prepravljat, pa moj komšija kupio za 4200kn 2osovinku stanje ok. A nedavno je kum kupio za 5tkn, 2os, 5t, kipa 3 strana, kočnice zračne, rezervi kotač, el.instalacija..... Potraži i naći ćeš. On je čuo i isti dan došo po nju
Bobo kaže:Ma to sto naletis na tako prejeftinu robu, to se ne propusta... Gdje samo nadjete takve prikolice?
Koji je proizvodjac prikolice, jel prevrtana i koji je opcenito dojam o njoj?
A to sto tvom kumu ne smeta ako prikolica i je ukradena, njegova stvar. ja bih se takvih stvari klonio...
Bobo kaže:A kamo li kad se radi o nekim boljim prikolicama. nema nista tako jeftino i zato se i jesam cudio kako je petar nasao 5-t dvoosovinku za 5 000Kn...
@Bogec: Ako kod tebe tona prikolice zbilja kosta 1000Kn, bez problema doletim ja traktorom po dvije kod teme u Bj...