B
Bobo
Guest
Ja na proljece stvarno moram sjest na motor o provozat se gore kod vas...
nevjerovatno da su prikolice tako jeftine...
Bobo kaže:Ja sam ozbiljno razmisljao na proljece kupiti novu jednoosovinku 4t s povisenjima za 30 000KN?!? i sad nekako gledam da mi ta racunica nikako ne stima...
Znaci, po vasoj racunici bih mogao dobiti jednoosovinku 5t 3-strani kiper sa zracnim kocnicama i signalizacijom, te dvoosovinku 5t kiparicu s kocnicama i ispravnom signalizacijom za nekih 10 000kn?!?
Bobo kaže:Ja sam ozbiljno razmisljao na proljece kupiti novu jednoosovinku 4t s povisenjima za 30 000KN?!? i sad nekako gledam da mi ta racunica nikako ne stima...
Znaci, po vasoj racunici bih mogao dobiti jednoosovinku 5t 3-strani kiper sa zracnim kocnicama i signalizacijom, te dvoosovinku 5t kiparicu s kocnicama i ispravnom signalizacijom za nekih 10 000kn?!?
Alen kaže:Bobo kaže:Ja sam ozbiljno razmisljao na proljece kupiti novu jednoosovinku 4t s povisenjima za 30 000KN?!? i sad nekako gledam da mi ta racunica nikako ne stima...
Nađeš TAM-a malog od 3 t odrežeš kabinu i napraviš rudu..... Imaš trostrani kiper za nekih 2000 kn......
Mi smo prošli gore od Zeline do Pakraca i našli silokombaj i đubretaru, a prošli smo i cijelu posavinu do županje i cijene su prevelike za ono šuo se nudi, znam bila je jedna đubretara za 10tkn samo ofarbana, ležaji ispadaju iz kućišta i sli, gume nikakve...., a preko telefona lik nahvalio ajme, stari popizdio kad smo došli viditBobo kaže:Ja na proljece stvarno moram sjest na motor o provozat se gore kod vas...
petar kaže:Mi smo prošli gore od Zeline do Pakraca i našli silokombaj i đubretaru, a prošli smo i cijelu posavinu do županje i cijene su prevelike za ono šuo se nudi, znam bila je jedna đubretara za 10tkn samo ofarbana, ležaji ispadaju iz kućišta i sli, gume nikakve...., a preko telefona lik nahvalio ajme, stari popizdio kad smo došli viditBobo kaže:Ja na proljece stvarno moram sjest na motor o provozat se gore kod vas...
Kod nas su preskupe... Ali opet ako se ne trči nađe se, bobo kao i utovarivač što smo naletili, iz tvog je kraja, jaguplije il selo do tog, lik imo 577, cijena sitnica
Smiljan kaže:
Smiljan kaže:IMT prikolica mi je malo presiroka. Ima negdje oko 2m, a meni bi trebala neka uza (npr 160-170 cm), dimenzija bas kao najmanja Tehnostrojka, a ti si vise puta lijepo objasno glavni nedostatak Tehnostrojke