daniel2356
Član
- Tu od
- 14 Svi 2009
- Poruka
- 550
dimenzija gume je 11.00-20 cola, 8 rupa na felgi, a može se namontirati guma 22,5 cola. valjda sam bio jasniji ovaj puta.
dmatkovic96 kaže:Evo mene sa zakašnjenjem
da stavim koju sliku od četvrtka kada smo vozili prikolice na sajam, vidim da broj znate, nemam šta reći za prikolice,
stranice za sve se kupuju na metre u austriji, osim što su ove obične na ovoj tandemki, to sami pigaju doma na prešama.
ova dvoosovinka gdje nema te naljepnice BENT, za takve se i dolje podvozija kupuju nova, mislim da negdje vani, a ove velike tandemke imaju obnovljeno podvozije od kamionskih prikolica,sređene kočnice i sve to, dok se za ove sve druge rade nova podvozija skroz od početka.
da tak je, onaj cilindar ispod ostaje zatvoren dok ide bočno...nema premetanja klinova,nego se samo ona ručka naprijed okrene na onu stranu na koju se hoće kipati i klinovi se sami prebace...skladistar kaže:nije mi bas jasno...
ajde daj poslikaj kak to izgleda kad kipa bočno.
onaj cilindar koji je ispod ostaje zatvoren?
nema šanse da spiga prikolicu?
nije mi baš jasni sistem.... :scratch :scratch :scratch
jozek kaže:a gde si to kupio? možda u Baničevcu?
skladistar kaže:nije mi bas jasno...
piše 8t,al veli čovjek da ide malo više 7t zrna gore jer su gornje stranice malo niže(90cm), a godište je ´86... mislim...thompsonzfa kaže:Koliko tona nosivosti je prikolica i koje godište? :?:
zbalija kaže:skladistar kaže:nije mi bas jasno...
Ta prikolica ima ugrađen razdjeljivač protoka koji razdjeljuje ulje između ta dva cilindra,
ne vjeruj da je neki drugi sistem u pitanju.