dgeceg kaže:jel zna tko kak se kreću cijene izrade limenih stanica i limenog poda za prikolicu?visina stranica 1 m,dužina prikolice 3,80, širina 1,80.
Mistick42 kaže:pa trazim prikolicu kamionsku da su dobre gume ida nije preskupa....ja imam prikollicu 5.5-6 tona tehnostrojku skoro pa nov samo sto je vozila kukuruz i psenicu.....aj stavi koju sliku od te svoje da vidim
kiper mi je jedno od nejvaznijih stvari na prikolicibuban kaže:Mistick42 kaže:pa trazim prikolicu kamionsku da su dobre gume ida nije preskupa....ja imam prikollicu 5.5-6 tona tehnostrojku skoro pa nov samo sto je vozila kukuruz i psenicu.....aj stavi koju sliku od te svoje da vidim
jel te zanima 16t kamionska prikolica uredna nije kiper registrirana za 18 000 kn
Bobo kaže:Evo ti samo mali dio oglasnika i ponuda prikolica, pa mi reci je li vise isplativo uzet tehnostroj, ili neku od ovih ovdje...
Ja ovdje vidim bar 3 dobre prikolice. Neka jedna od njih odgovara potrabnim zahtjevima, i bolji je izbor od tehnostrojke...
Neispravan link obrisan! [/q
Pozdrav
Molim te ako mi možeš napisati web adresu oglasnika kojega tu spominješ
hvala
ima na felgi 8 rupa to sam 100% siguran a za dimenziju guma nisam siguran a mislim da je 10.00 - 20 a na nekima bude i 11.00 - 20mladi gazda kaže:Ovako zanima me koliko rupa ima na felgi za šarafe od Zmaj 510 ili 511 (sajlašica) i koju dimenziju guma ima?? Ako neko zna da mi javi trebo bih kupit felgu jednu i da znam koja dimenzija gume ide jer treabam je u rezervi za jednu drugo prikolkicu na koju bi trebala štimati................
daniel2356 kaže:gume su original 11-20, imam ja dvije takve prikolice. ali se mogu i namontirati 22,5 na njih bez po muke, kolega stavio na svoju sajlašicu od kamiona gume, i napumpao na 8 bara i ne mrda več treču godinu.