D
dgeceg
Guest
hvala na odgovoru, a gdje se mogu nabaviti felge za tu gumu?
meni nikad na 6 tona,krkali smo u nju 7,2 t pšenice,niukakvih problema,zračne kočnice kao nove,Bobo kaže:
marko93 kaže:
sve što si to nabrojo je drugačije na tehnostrojki nego na Zmajvkama imam još 5 Zmajevki u bašći i nijedna nije ovoj Tehnostrojki ni slićnaBobo kaže:Ma daj...
Prednje gume drugacije od zadnjih, sistem kopcanja stranica, nosac rezervnog tocka, gibnjevi, ruda... Il je tehnostroj krao od Zmaja il ZMAJ od tehnostroja...
da to je slika sa njuškala, sve je moguče da su imali neku suradnju neznam, ja nisam nikad vidio Zmajevku sličnu toj Tehnostrojki a proslo ih je stvarno puno kroz moj dvor...( kupiš krš, popraviš, središ i prodaš ...$$$$$..)Bobo kaže:Ovo je ona s njuskala
ZMAJ je pravio i ovakve prikolice, samo je drugaciji peti tocak kod tebe, drugo sve IDENTICNO starijoj tipi zmaj prikolice. Novije su nize, i dulje, dok su stare bile kratke dosta, al i visoke...
Jedinu razliku primjecujem u petom tocku i nigdje vise... Moguce da se neka suradnja odvijala izmedju ove dvije tvornice, pa da je nastala neka serija pola od jednih pola od drugih.