Ove slike su samo za primjer, a za drugu prikolicu sam napisao da
moze posluziti u zetvi...
Nadalje, ove dvije su jedine prikolice koje imaju sliku u oglasniku, a oglasnik je pun prikolica. Varene, mozda jesu, mozda nisu, tko ce znati dok ne vidi...
Ovako: Sto se prednosti tice, rekao si da novce ne spominjem, pa nemam bas puno izbora sto da nabrajam ovdje...
Samo dvokruzni kocioni sistem: Sto je tu lose? MF ti ima dvokruzni sistem, a vjerovatno i FORD/NH, tako da ne znam zasto se tu bunis.
Nema rinfuz otvaranje, takodjer se slazemo da je ogroman minus, ali kao sto sam rekao, ove dvije su jedine koje su imale slike. Otidji na prvu stranicu ove teme, pa pogledaj sto sam tada nasao u oglasniku. Ne mozes reci da je losa, a isto tako ne mozes reci da je tehnostroj toliko bolji od nje, kad jednostavno nije...
Uglavnom, od dodataka koje je
Picek PMT nabrojao za ovu tehnostrojku, sve ima i ova kamionska prikolica, i ako nema (a potrebno je) da se sve za vrlo malo novaca nadograditi. Opet spominjem novce, ali sto cu kad sve gledam kroz ulozeno/dobiveno sistem...
ZMAJ prikolice necu spominjati kao konkurente tehnostroju, niti jesam, samo sam napisao da su i one izdrzljive ko sam vrag, pa ih je netko uspio izlomiti. Ista stvar s prikolicama iz oglasnika, mozda je podvozje izvareno cijelo, pa od toga nema nista, treba otici i pogledati...
Dalje...
Sto se cerade tice: takodjer stvar osobnog izbora, meni osobno nikada nije trebala, tako da ja ne to ne gledam kao nedostatak.
I ne kuzim zasto su udvojeni kotaci losa stvar :? Ja sam uvijek mislio da je to dobro, cak i bolje od jednostrukih, no ocito sam grijesio...
Eto, prikolice su ISTE po karakteristikama, ali po jednom bitnom faktoru nisu... 11 000€ za prikolicu 14 000kg nosivosti je ipak previse novaca, jer meni svaka kuna nesto znaci, a za 5 000€ dobijes onu sa prve stranice ove teme i boli te briga. Da jos ulozis i 1 000€ u nju dobijes stroj od prikolice. Jos ti 5 000€ ostaje, pa kupis jednu koju ce ti vuci drugi traktor
Jos se jednom ispricavam zbog spominjanja cijene, ali izreka "nije sve u novcu" u ovom slucaju ne vrijedi.