Nije nabolje, ali moras gledati i na pare, ako ti imas toliko da se "razbacujes" novcima, svaka ti cast, samo izvoli, ali ja da sam na bilo cijem mjestu si to ne bih htio priustiti. Valjda je svakome cilj da uspara neke novce, pogotovo poljoprivredniku koji ce imati malu mirovinu
Za 10 000€ kupis znas kakvu kamionsku prikolicu, pa to je cudo jedno, a Tehnostroj tu nema sto traziti. Ako na novce ne gledas, tim bolje, jer si mozes onda kupiti i novu kamionsku, i cim ti dodje u dvoriste, automatski zaboravljas na bilo koji tehnostroj. Kamionske prikolice su vece, izdrzljivije i jace, a i pripremljene su za puno vece terete nego za koji su deklarirane, jer kamioni ne idu 40 na sat, nego puno puno vise, pa si zamisli koliko je tu jaca konstrukcija nego na Traktorskoj prikolici i koliko ce ti trebati da to uvines... Na farmi je takva prikolica vjecna.
I dalje stoji tvrdnja da je tehnostroj kvalitetna firma, i da prikolice specijalne namjene (karbo kalk i slicne) MOZDA i vrijede svojih novaca, ali obicne kiperice nikako. U ovo me nitko ne moze ubijediti...
Ako ti toliko ne volis IMT, sto svoj 539 ne zapalis?
Koliko god da ga mrzio, bez njega jednostavno ne mozes...
Uglavnom, nemojmo mijesati kruske i jabuke. Ovaj sto ima "Coca-Cola" prikolicu, takodjer ima i IMT kipericu, u kojoj je vozio 6400Kg i prikolica se nije ni najmanje uvinula ni na jednom mijestu. Takodjer cu i nju uslikati. Imt sto god napravi, za te novce je najbolje na svijetu!
I sad sam se tek sjetio jedne zanimljivosti: Kolega je cijeli dan vozio neku vlaznu zemlju i na IMT kiperici je imao jako velike povisice da mu vise stane. na prikolici gume sjele skoro do felge i tako cijeli dan. Na kraju dana mu pukne ruda na pola i onda on prica okolo kako su IMT prikolice lose?!? Pa koliko pametan trebas biti da jako jako pretovarenu prikolicu ganjas cijeli dan i da ti tek na kraju dana nesto pukne i da budes nezadovoljan s njom. I sto je najbolje u svemu tome, prikolica je stara kao i on...