dane001
Aktivni član
- Tu od
- 7 Svi 2009
- Poruka
- 2,262
Ja kupujem takodjer pa gledam koju bi. Vidim tvoj post pa reko da vidim jel si gledao mozfa Leško prikolicu,mene trazi 90 000kuma za tandem 10tona? A mislim da je bolja od tih turskih.Išao sam ja pogledati i te palazoglu i hummell i nakraju sam se odlučio na hummell..cijene ako gledamo one na njuškalu je ista za palazoglu u elti od lani i sada..palazoglu mi se nije svidjela prvo zbog toga što kvaliteta završne obrade nije bog zna što..drugo na 12 tonskoj prikolici oni stave gume balonke..to nema smisla nikakvoga jer ti dok nju napuniš punu te gume su na kranjoj granici nosivosti a svi znamo današnju kvalitetu gume, bilo koje da se razumijemo..dok bi ti stavio gore kamionske gume i felge cjena poskupljuje za ohoho
Tako da onda ispada od humella negdje 3, 4 tisuće jeftinija..kad bi kupio odmah i ceradu i arnjeve, to sad nisam siguran jel je bilo u ponudi ili nije dođeš na skoro istu cijenu od hummela, tako da sam ja kupio hummell 12 tona..u koju ide otprilike 10500 kg žita..stalo bi još 300 kila da ju završavaš u kup..
Tako da sad imam navedenu s kamionskim gumama arnjevima, ceradom, vuča za drugu prikolicu i izvodi za kočnice i kipanje za 89375 kn s pdv-om
A vi budete najbolje znali što odgovara vama najbolje dok vidite i jednu i drugu..slika je jedno..uživo je drugo..
Sretno u kupovini