vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Danas ima endoskopa koji ide kroz fi 10Ispod poklopca bu slabo videl,
.
Danas ima endoskopa koji ide kroz fi 10Ispod poklopca bu slabo videl,
.
Dolatim u napast ...samo da nađem izvor financiranjanisamo to nista dirali dihtunzi ne pustaju na trubama pa nismo dirali a luft ko luft i nemaga puno...jos treba vidjet sa paljenjem jel ce ga trebat ustelavat...i dotezanje glave one crvene brojke na satu cemu one sluze ove sta broje sate ustvari sta one broje minute ili ??? sad na 00042
Muce me one pedale od kocnica ne vraceju se prema gore jel ima kakav feder da ide tamo???
Za IMT-a? A da, ustvari kod njega bi i gralo kad je bogec sav šupljikav na vijcima :roll:Danas ima endoskopa koji ide kroz fi 10
Vure su ti objašnjene, a kaj se tiče lufta on ne govori u kakvom stanju su spominjani šarafi.nisamo to nista dirali dihtunzi ne pustaju na trubama pa nismo dirali a luft ko luft i nemaga puno...jos treba vidjet sa paljenjem jel ce ga trebat ustelavat...i dotezanje glave one crvene brojke na satu cemu one sluze ove sta broje sate ustvari sta one broje minute ili ??? sad na 00042
Muce me one pedale od kocnica ne vraceju se prema gore jel ima kakav feder da ide tamo???
To znači da ima 4,2 radna sata (nekaj malo, najvjerojatnije 0,1, je bilo na novom satu)to onda znaci da je radio 4 sata?
To znači da ima 4,2 radna sata (nekaj malo, najvjerojatnije 0,1, je bilo na novom satu)
Prije 50 ga nemoj baš forsirati do kraja.
Nije da se nesme voziti, ali mislim da bi bilo najbolje prvih 20-tak sati lagana vožnja bez pretjerivanja sa gasom ( tu i tam ga malo poterati do kraja), nakon toga dotezanje glave i štelanje ventila i onda u lakše radove sa njim. Nakon 50 sati zamjena ulja i po plinuaha necu ali voziti se smije 3 i do 1700 okretaja se smije stisnut?
na pedalama od kocnice n onoj osovini je na kraju zeger mozda da stavim zeger plocicu i taj feder pa ce biti bolje!
Znači došli smo i do lakirnice
Jedva čekam konačni obračun troškova
Orginal je crveni........., a ova ti je presvjetla, bar za moj ukus
a vidjet cu a boja je takva jbg. malo mozda na slici izgleda svjetlija zbog blica i svijetla u garazi sutra montiranje vodenih crijeva kilera i skidanje pik traka na crijevima od goriva i farbanje felgi a sada lagano na pocinak
i os jedno pitanje da li im netko iskustva u ravnanju felge malo jedna ide kao da je izbocena pa me to sad bode u oci najvise smeta pri voznji po cesti di mozes brzo ic?
Ovo bude extra 533....
Boja mi se baš sviđa...bude se isticao od svih.
Ja volim kad se malo promjeni izgled od "originala", baš zbog toga da se ističe među svima njemu istima.
Jedva čekam završnu sliku
Aha, naročito kad bude crno bela kombinacija, a to bu uskoro :lol:Ovo bude extra 533....
Boja mi se baš sviđa...bude se isticao od svih.
Ja volim kad se malo promjeni izgled od "originala", baš zbog toga da se ističe među svima njemu istima.
Jedva čekam završnu sliku
Aha, naročito kad bude crno bela kombinacija, a to bu uskoro :lol: