jozha25
Novi član
- Tu od
- 1 Lip 2012
- Poruka
- 22
a tek ovi stari 50 godina da vidis kak su ti dobri heheh....
moj 533 sljedece godine ima 50. rođendan i još uvek radi ko velki hehehe :supz:
a tek ovi stari 50 godina da vidis kak su ti dobri heheh....
naravno da jesi od savjeta do racunice kad se prevezem kroz selo svi se okrecu za traktorom ali mislim da zbog auspuha sija se kao hrom hehe...
sta se tice racunice vec sam to rekao preko 2500 eurica
mislio sam da se to podrazumjeva, al meni je bolji 533 od 539......
to se može rješiti, da se ubrza postojeći anlaser.....
sve ovisi u kakvom je stanju 533, ne samo 533, nego bilo koji traktor sa lošim motorom, neće upaliti ni na +20.....
ima 5000 rs, stari je prvi vlasnik, neznam tocno koje je godiste, ali ima i speru i dupli kuplung.. a veli stari da je tak palil i dok je iz ducana dosel.. u ljetu nemas brige, al dok dodu malo nize temperature zaboravi na paljenje.. i smeta mi jako kod toga traktora sto ima jako los odziv na gas.. dok treba nesto povuci s njim, taj se zaterava pol dana.. kod nas ljudi kazu za te traktore (imt 533) da koliko trose, tak i idu, hehe.. tak da vise nist ne radimo s njim, polako skuplja prasinu..
Kolega,, a taj 533 je v Jaseniku, jel??
Da, tam stoji v garazi, bas sem ga ovoga ljeta dopeljal doma i detaljno ga opral i premenil filtere i opet ga nateral v garazu.. velim staromu da ga prodamo, ali on nece, al dobro, nikomu ne smeta.. mozda nekad nekaj bude i zatrebal..
ja imam 2 kom, i ujutro pali bez problema, još i bez grijača, jer moram zamjeniti bravu, kad uhvatim vremena, a kupio novu, fadip......a ovaj drugi je nešto lošiji i nepali tako dobro.......al kada bude malo novčića, onda ću i njega srediti......
što se tiče anlasera, u srbiji ima za 80€ ubrzan anlaser, valjda stavljaju druge namote gore.......planiram ga uzeti, kada mi jedan bude otišao, da vidim kako to funkcionira.......a imt 533 anlaser ima sa 9 i 11 zubi, na 533 je sa 9, a sa 11 neznam od čega je točno, mislim od onog sa 6 cilindara, što se ugrađivao u zmaj 780....i kažu da paše na 533, iako nisam probao, da mogu reći nešto o tome iz prve ruke......
a što da ti kažem, onda nisi dobro upućen.....80€ i daš svoj anlaser, i oni ga ubrzaju......kasnije pali ko mina
Po meni je ipak bolje zadržati vlastiti funkcionalni anlaser, nikad se nezna...80€ i daš svoj anlaser, i oni ga ubrzaju......kasnije pali ko mina
kažu da je dobro, volio bi probati, al naravno sa neispravnim anlaserom, jer šteta je dati ispravan......zanima me i vjek trajanja tog anlasera i paljenje po hladnom vremenu.....