bornakutina
Aktivni član
- Tu od
- 5 Tra 2010
- Poruka
- 1,194
trebao bih sliku od bosh pumpe za 533 klipna ako ima netko onako iz ong kataloga rezervnih djelova! Bregasta osovina je jako losa!
trebao bih sliku od bosh pumpe za 533 klipna ako ima netko onako iz ong kataloga rezervnih djelova! Bregasta osovina je jako losa!
Na onom aluminijskom poklopcu na kojega se šarafi AC pumpa imaš izlaz za sajlu?Sta mi sve treba sa si ugradim sat za obrtaje i sate?
Na onom aluminijskom poklopcu na kojega se šarafi AC pumpa imaš izlaz za sajlu?
Ako moraš sve na novo, ugradi nešto modernije, bez sajle.
Ti imaš sad ovak?ne zato i pitam on nije imao nikad sat!Jel se onda moze na bregastu to usarafit?
Alo, Pjero. Pa to je IMT, a ne TV :?Pa neznam, da bi ja morao iz nule, nebi nikad stavio sajlu....naletio sam na slijedeće, možda pomaže: http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=22127&page=8
Ma to je samo ideja....ako je lakše prepraviti za sajlu, neka stavi sajlu...
Tam puža ni nema nego se sajla direkt uštekava u taj dio koji goni AC pumpu (pod brojem 1), samo neznam jel taj tvoj ima utor kam se sajla uštekavae pa to je pitanje moja bregasta ima samo ono za pokretanje ac pumpe a nema za puz sad je pitanje jel se to moze kupit posebno pa ugradit a i zelim da mi sate broji ispocetka...
Tam puža ni nema nego se sajla direkt uštekava u taj dio koji goni AC pumpu (pod brojem 1), samo neznam jel taj tvoj ima utor kam se sajla uštekava
hosting images
Bi Borna, ovi dani su dani pomirenja i darivanja.jel bi mi mogao stavit tu sliku di je ova slika oznacena sta je sta?
Tam puža ni nema nego se sajla direkt uštekava u taj dio koji goni AC pumpu (pod brojem 1), samo neznam jel taj tvoj ima utor kam se sajla uštekava
hosting images
Meni osobno ne izgleda puknuta (bar ja ne vidim pukotine), ali je kvalitetno izbombardirana dijelovima klipa ili karika. Sicevi nevaljaju, znači trebalo bi ih zamjeniti.