kole
Član
- Tu od
- 22 Stu 2010
- Poruka
- 146
A da bitan je lanac i pumpa i pali ko lud...
Inače kad je leden voli okretaje varirat.
koji lanac? valjda je bitno kak ga uzubiš, a pumpa i dizne normalno da moraju bit ok
A da bitan je lanac i pumpa i pali ko lud...
Inače kad je leden voli okretaje varirat.
Sve kaj je iznad 2 (na hladno) je dobro
Onda nažalost znaš postupakSve je lose, od lezajeva, letecih i ne letecih, karike spucale, dosjed ventila strunuo,lamela napukla,lanac razvucen,lezaji na bosh pumpi losi uglavnom sve je lose!
koji lanac? valjda je bitno kak ga uzubiš, a pumpa i dizne normalno da moraju bit ok
Lanac se rastegne...
Kad je star i olabavi...
i onda banana.
A da treba održavat .
Normalno je iako da mi los motor ja bi na takav stroj nađeš od 539 i opališ gore paše..
Evo kak pali "zadnja riječ tehnike" nakon jednu godinu ljenčarenja..sporo vergla al pali ko mina :weedman:
Kumić gde ga držiš , pazi da ti ga Rusi ne mazneju ( pogotovo ak je na mrzlom)
Ovaj ima previsok, ili (najvjerojatnije) neispravan manometar i nemogu vjerovati da mu je to paljenje nakon godinu dana, ustvari ne da ne vjerujem nego je to nemoguče. Hladan je možda i bil ali je malo prije toga bil bar malo zagrijan ili je ovaj snimak bil usred ljeta.Svi imt 533 imaju viskok pritisak ulja u odnosu od 539? zašto?
al ovaj puno manje troši...(jest da je slabiji al ne baš previše)
I meni se čini da je previsok pritisak,al kad je zagrijan,na leru padne na 2 bara,al s manje od pola gasa ide već na 6 bari ..Paljen je pred kraj ljeta,po zimi već teže ideOvaj ima previsok, ili (najvjerojatnije) neispravan manometar i nemogu vjerovati da mu je to paljenje nakon godinu dana, ustvari ne da ne vjerujem nego je to nemoguče. Hladan je možda i bil ali je malo prije toga bil bar malo zagrijan ili je ovaj snimak bil usred ljeta.
Kumić gde ga držiš , pazi da ti ga Rusi ne mazneju ( pogotovo ak je na mrzlom)
Bolje da ima nego da ga nema. I kod mene na 533 pritisak je oduvijek jako visok.Al s manje od pola gasa ide već na 6 bari
Evo kak pali "zadnja riječ tehnike" nakon jednu godinu ljenčarenja..sporo vergla al pali ko mina :weedman:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=6rwffccX2Es[/YT]
Malo je lošiji video,al _ebi ga
Ne, u Prevlaki,oko Dugog SelaIzvini,možda se varam,jel to u Brezinama taj 533?
Ležajevi ti pašu od Tomosa (ustvari ne pašu nego su orginal), bregasta posebno nova :scratch neznam, elemenata ima u malo bolje opskrbljenim dučanima (onaj moj najvjerojatnije ima) ili bošista, membrana u bilo kojem dučanu i to je skoro sve.di ima za kupiti djelova za bosh pumpu ovu moju za imt533 znaci trebaju mi samo djelovi za pumpu lezajevi i sad neznam u kakvom je stanju ona osovina mozda i nju treba mjenjat?