Nemam pojma šta ti je to?On je radio superior šorokšari...... strava je bila već par godina...
kako to misliš strava u lošem ili dobrom smislu.
Nemam pojma šta ti je to?On je radio superior šorokšari...... strava je bila već par godina...
kako to misliš strava u lošem ili dobrom smislu.
Što se tiče vanjske proizvodnje ja na hibridima nemam takvu rodnost kao on na jeftinim sjemenima.Prošle godine je imao isto nekakvu Mađarsku rog papriku(žuta kao babura s jednim špicem) to je bilo nevjerovatno kako je to rodilo.Samo je problem što taj lik ne otkriva ama baš ništa o proizvodnji šteta što nisam imao fotoaparat kod sebe.....
plamenjače paprike (Phytophthora capsici), u količini od 2 l/ha (200 mL na 1000 m2): prva aplikacija nakon presađivanja, u koncentraciji 0,2 % i to zalijevanjem 2 L otopine na 1 m2, 7-10 dana nakon prve aplikacije primjeniti folijarno 2 l/ha (200 ml na 1000 m2), treća aplikacija prema potrebi folijarno u preporučenoj dozi od 2 l/ha ( 200 ml na 1000 m2).
50 kontejnera ti je cca 9 m2, ako računaš cca 6 u malo jači kvadrat. Cca 20 lit vode 40 ml sredstva.
kupi pužomor i pospi oko kontenera tako da puž golać mora preko njega, ali ne na kontener.
Hvala!
I bio je prvoosumnjičeni ali me zbunjivalo što ga nisam uhvatio na dijelu! Tako je mali brz :icon_lol:
Hvala!
I bio je prvoosumnjičeni ali me zbunjivalo što ga nisam uhvatio na dijelu! Tako je mali brz :icon_lol: