A
adis1103
Guest
Re: paprika
izvini ali izgleda da ja nisam dobro postavio pitanje
dakle ostavio sam dvije glavne grane za koje cekam da krenu rasti dalje
mene sad zanima sta raditi na tim granama
ako na jednoj glavnoj grani imamo u produzetku dvije nove grancice i pupoljak na koljenu s listom...
pupoljak i list na koljenu ostavljamo, jednu grancicu pustamo da dalje raste (bice da je to glavna), a drugu grancicu dali kidamo cijelu ili na njoj ostavljamo pupoljak i list? znaci zanima me iskljucivo sta radimo sa sporednom grancicom na svakom koljenu?
ovo bi mozda bilo lakse nacrtati nego objasniti hehe
Uvijek imaš dvije glavne grane.i na svakoj glavnoj grani po jednu grančicu sa jednim pupoljkom i dva ili tri lista.Tri lista na grančici ćeš imati ovako-jedan će biti na koljenu iz kojega raste pupoljak.Drugi ćeš imati iz jednog produžetka grančice,a treći iz drugog produžetka grančice.I tako isto radiš i na drugoj glavnoj grani.
Ako ti nije jasno pitaj opet,pa ćemo isponova.:icon_razz:Ne brini,ni meni nije bilo ništa u početku jasno,samo ja nisam imala koga u ono vrijeme pitati.
A jel znaš barem kako ostaviti dvije glavne grane?
izvini ali izgleda da ja nisam dobro postavio pitanje
dakle ostavio sam dvije glavne grane za koje cekam da krenu rasti dalje
mene sad zanima sta raditi na tim granama
ako na jednoj glavnoj grani imamo u produzetku dvije nove grancice i pupoljak na koljenu s listom...
pupoljak i list na koljenu ostavljamo, jednu grancicu pustamo da dalje raste (bice da je to glavna), a drugu grancicu dali kidamo cijelu ili na njoj ostavljamo pupoljak i list? znaci zanima me iskljucivo sta radimo sa sporednom grancicom na svakom koljenu?
ovo bi mozda bilo lakse nacrtati nego objasniti hehe